Kedi Nasıl Yakalanır?

Blue
Blue

1701 Puan

Merhabalar, bahçemizde beslediğimiz bir sokak kedisinin alnında biraz büyük bir yara ve patilerinde kanama vardı yakalayıp veterinere götürdüm bakımları yapıldı yaraları temizlendi ancak alnındaki yarasına pansuman yapmam gerekiyor fakat beni gördüğü yerde kaçıyor artık kafesin içine ıslak mama koydum içeri girmedi ve ellerimle de ensesinden tutup yakalamadım bir türlü ne yapabilirim?

11 CEVAP

PetlebiAlisveris
PetlebiAlisveris

106539

Aynı sorunu ben de 1-2 ay evvel bir yavru kedide yaşamıştım.beni görmeyeceği bir yere geçip kafesin küçük pencerelerinden ip sarkıtıp yavrunun ipi takip etmesinden faydalanarak ipi az az çekere kafesin içine sokabilmiştim. büyük bir kedi bu numarayı yutar mı bilmem ancak denemeye değer.

Catslove
Catslove

269

Bence ensesinden güvenli şekilde yakalayın...*İtalik Yazı

Önce hiç bişey yapmıyor gibi yap sonra kucakla!

Rammer
Rammer

1974

benim kedim değil kafesi görmek sesini duyduğu anda ortadan kayboluyor ya uyurken yakalayıp gözlerini elimle kapatarak sokuyorum ya da yine uyurken üzerine kafesi göremeyeceği bir şey kapatıp o şekilde kafese sokuyorum

Luigi
Luigi

336

Mama ile içeri çekmek bence aç kaldığında mümkün olacaktır belki biraz daha sabrederseniz bu taktik işler.ya da baktınız içeri girmedi sıkıştırabileceğiniz bir köşeye mamayı koyun o yerken arkadan ellerinizi havlu gibi bir şeyle koruyarak ensesinden yakalayabilirsiniz belki.

firtina123
firtina123

2020

Ben hep uyurken yakalıyorum

Mamayla tuzağa çekmelisin

Blue
Blue

1701

ip numarasını deneyeceğm bakalım.

yavaş yavaş yaklaşın yanına ya da yemek verdiğiniz sırada hemen tutup koyun

lesibon
lesibon

755

Ona iltifat et kediye zarar verme sakına eğer pansuman yapılacak yerine dokunursan mikrop kapar . Bu yüzden kediye gel kuzum , gel bebeğim , gel bir tanem gibi sözler söyle o zaten gelecektir . Eğer uyurken pansuman yapmaya çalışırsan her tarafını yırtabilir tam böyle uykusu geldiği zaman kendini temizlerken (yalarken) tut ve pansuman yapmaya başla . Canını acıtmadan .

ursaminor
ursaminor

116511

yaş mamadan ziyade ödül mamaları veya tüp şeklindeki vitaminlerle deneyin. Onlar daha çok cezbediyor biliyorsunuz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 26397 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 5 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR