Bebek Kedilerin Karnı Davul Gibi Şiş

CanerOduncu
CanerOduncu

4284 Puan

Arkadaşlar 2 gun once anneleri öldükten sonra karton kutuya koyulmuş vaziyette pireler icinde aç sefil bulduğum 7 minik şeytanın gobekleri davul gibi olmuş.. gaz yapmişlar. tuvaletlerini pıttıklarına ve popolarina ufak parmak darbeleriyle vurarak yaptiriyorum. Sabah ilk kez kaka yaptilar. Kaakalari katiydi. Ama aksamki beslememden sonra hepsinin ishal kaka yaptigini ve kaka yaparken cok pirtladigini gordum. Neden o kadar gazlari birikmiş. Oyle sirtlarina gobeklerine masaj yaparak gidecek gibi degil.. popolarina masaj yaparak ancaj yapiyorlar. Hatta sadece bazıları yapabiliyor.7 yavru.. arkadasimla yapiyoruz ama cok zor ya.. bir ipucu teknik bisey yokmu. Hepsi pirt yapsin birden.. nasil yapmak lazim.. 18 saattir uyumuyorum artik beynim patliycak :'( biri bana yol gostersin.. cok zor uyuyorlar.. biraz fazla popolarina dokununcada ciglik cigliga bagiriyorlar..


23 CEVAP

doctor
doctor

208

kedi sütünün gaz yapmasi normal ama kediler kac günlük yada aylik bi veterinere danışıp bi parazit hapi alirsaniz.karinlarinin şişligi bu yuzden olabilir.sokaktan alinan kedilerin % 90 ninda parazit vardir.bu sizi biraz rahatlatir uyumalarini saglar .

CanerOduncu
CanerOduncu

4284

Hepsi ćok saglikli suan 3 gunluk bir parazit tedavisi dün bitti. Biraz ishalleri devam ediyor ama bugun hafif bir duzelme var diskilarinda. Ilerleyen gunlerde daha iyi olacaktır. Imkanı olan insanların sahiplenmesini çok istiyorum en azindan 1 inin bile sıcak sevgi dolu bir yuvasi olsa bile mukemmel olur.

leylim35
leylim35

191

ben de bu yaz başı 5 canavara baktım . çocukluğumdan beri hep yavru kedi bakıp sahiplendirdim veya köyüme götürdüm. neyse. yavru kedine kaka ve çişlerini annelerinin genital bölgelerini yalamaları ile yaparlar. her besleme sonrası ılı su ile ıslatılmış pamukla çiş ve kkasını yaptırmalısınız. çiş ve kaka yapmıyorsa yine ılık su ile ıslatılmış pamuk ile sanki annesi karnını yalıyormuş gibi ovmalısınız. göbekten bacağa doru bir masaj olmalı bu daitesel değil tek yönlü olmalı kısa mesafeli. bir de bebekler gece veya gündüz uyurken genelde birbirlerine yakın uyurlar sıcakta. yaz günü dahi olsa çok sıcak olmayan su ile doldurulmuş sıcak su torbasını bir havluya sarıp koyarsanız çok faydalı olacaktır. umarım faydası olur. zaten kitty milk almışsınız. 5 bebek 3 saatte bir besleme ile 1 ayda dombiş oldu bende 3ü yuvalandı. 2si benimle kaldı. ilan açtım. umarım siz de yuva bulursunuz... sevgiler...

panchak
panchak

112093

geçmiş olsun, yavruları sıcak tutmanız çok önemli.ishal yapan etken ise sürekli süt içmeleri..pirinci iyice haşlayıp eritin,verdiğiniz süte karıştırın.lapayı yemezlerse suyundan karıştırın.ya da sütle pirinç unundan mama yapın, ishallerine iyi gelecektir.mamayı çok sıcak veya çok soğuk vermeyin,ılık olsun.bir de karın bölgesine ılık suya batırılmış pamukla nazik bir şekilde masaj yaparsanız iyi geleceğini düşünüyorum..kolay gelsin:)

Tarcinn
Tarcinn

2701

2014'de açılan bir başlık :)

abdullahd
abdullahd

1224

Sonuç ne oldu çok merak ettim

qazi28
qazi28

842

Bende çok merak ettim. Kediler ne durumda acaba ? :)

CanerOduncu
CanerOduncu

4284

Bu arada kedi süt tozu ile besleniyorlar.4 saatte bir 7 yavruya toplamda en az 3x60ml kedi sut tozu ile hazirladigim sutu iciriyorum

atay
atay

12507

nasıl oldular, gelişme var mı?

patipati
patipati

88105

Minik kedileri anneleri popolarını yalayarak çiş yaptırır. Anne olmayınca siz ılık su ile hafif ıslatılmış pamukla poposuna dairesel hareketlerle masaj yapacaksınız ki çişini yapabilsin. Sonra da kurulayacaksınız. Onlar çiş yapmayı öğrenene kadar. Ayrıca parazit ilacı alınca ishal olur sonra geçer. Resimlerini çekip ilan verip sahiplendirebilirsiniz ama çok minik oldukları için herkes bakamaz. Deneyimli olanlara verin.

anne kedi bebeklerin popolarını uyararak diliyle temizleyerek tuvalete gitmelerini sağlıyor.siz elinizle vurmak yerine bir parça pamuğu ıslatarak çok nazik hareketlerle popolarını silin.( aynı şeyi kabız olduklarında pamuğu bir parça zeytinyağına batırarakk silebilirsiniz.hemen tepki verirler ayrıca üşümemelerine de dikkat edin.üşürlersede gaz yapar..anneyle bile zor annesiz çok daha zor allah yardımcınız olsun..birinin sahiplenmesi yerine anneye ihtiyaçları var süt anne arayın bence bir kaçını bile dağıtsanız hem onlar için iyi hem siz rahatlarsınız.

vhope
vhope

2508

Geçmiş olsun çok rahatladım

atay
atay

12507

çok geçmiş olsun, umarım hepsi kalıcı yuvalarına kavuşur.

CanerOduncu
CanerOduncu

4284

Kedilerin dış parazit ic parazit ve sindirim sorunlaarını halettim biraz ishalleri devam ediyor. Hepsi topaç gibi oldu ama artik kati beslenmeye geçmek istiyorum disleride çıktı ama icguduleri pek gelismedi henüz galiba hep biberon istiyorlar. Bir hafta sonra gecmek istiyorum konserveye yavastan

CanerOduncu
CanerOduncu

4284

Kedilerimiz şuan yaklaşik 1.5 aylik olacak. Durumlari çok iyi. 1ini sahiolendirdik. Birinin kalıca yuvasi ben olacam. Ancak 5 bebegimiz daha var yuvasız olan.. ilanları mevcut bır çok yerde ama pek heri dönüş olmuyor ne yazikki toplam 3 kişi aradi ikisi kedicikleri gormeden vazgeçti..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 93102 Görüntüleme
  • 23 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR