Kediye Tasma Takmak Veya Künye

Rammer
Rammer

1974 Puan

Arkadaşlar bihter'e tasma taktım 5 dakika uğraştı çıkarmak için başaramadı ama sevmediği için ben çıkarttım içim rahat etmedi acaba tasmaya alıştırabilir miyim veya künye yaptırıp rahat edeceği biçimde taksam yine sorun olur mu?

7 CEVAP

jolom
jolom

1842

bizimki de ilk başlarda sevmemişti, bir süre sonra ise alıştı. fakat biz evde değilken bi yere takılma ihtimali gibi tasma veya künyelerden dolayı kedilerin yaşadığı kazaları öğrendiğimde çıkardık.

patipati
patipati

88105

kEDİLERDE TASMA ÇOK TEHKLİKELİ. Biryere takılıp boğulabiliyorlar veya çıkarmak için uğraşırlarken çene çıkıyor koş veterinere. Güzel duruyor ama kedinin sağlığı için kesinlikle takılmamalı.

sonic
sonic

187

Merhabalar ben kedim lokuma tasma takip gezdirmek zorunda kaldim cunku disariyi merak ediyordu ve apartmana kacti bir kac kez...gogus tasmasini once evde denedim saklandi evde ama cikaramadi.Tasnayi sadece disarida kullaniyoruz.

vlkn
vlkn

1751

ben daha çevremdeki kedi ssahiplerinde tasma takan kedi görmedim :)

ozgur
ozgur

1867

ben de öyle,tasma takmayı pek sevmiyor kediler

outlaw
outlaw

2813

Valla taksanızda durmuyor açıkçası üzerlerinde, pek sevmiyorlar

sonic
sonic

187

Gogus tasmasini her iki kedimede PARKA GIDERKEN takiyorum.EVde degil....Ilk taktigimda evde. saklandilar ve tirsarak yuruduler.SUREKLI TAKMAYIN LUTFEN.SEVMIYORLAR...GOGUS TASMASI DENEDIN.cene cikmasi sorunu olusmaz o zaman...sevgiler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5942 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR