1 Haftadır Aralıksız Uluma?

Merhaba Maltese ırkı gofret adında köpeğimiz var tam bir haftadır halamın evınde tutuyoruz cunku halam tatılde annemıınde mısafırlerının 1 haftada yada 2 haftada gıtcegı için neyse her aksam uluyor ama sıkılmıyorda yanında marti oluyor sureklı yada annem gun ıcınde yukarı eve alıyor sadece neden bu kadar cok aglıyor anlamıyoruz komsularda sıkayet etmeye basladı sebep nedır

7 CEVAP

Robin
Robin

2466

ağlıyor mu uluyor mu? ilk bunu bir netleştirmek lazım. Sağlıksal problemleri olabileceği gibi yalnız kalmak istemiyor,karanlıktan korkuyor,akşam evde kalmak istiyor,sizi özlüyor veya etraftaki bir ses yüzünden uluyor olabilir.Sebepleri çoğaltabiliriz ama en önemlisi gözlem yapmak. köpeğiniz ne zaman ulumuyordu ne zaman ulumaya başladı buna dikkat ederek sebebi bulabilirsiniz bence.

gofret hiç ulamazdı yada aglamazdı bız evden gıdıyoruz mesela ezanda uluyor yada aglıyor ıkısnıde yapıyor bılmıyoruz .

Robin
Robin

2466

Ezan sırasında bir çok köpek ulur.seslere karşı hassastırlar araba alarmına bile uluyan köpekler var.Siz evden gittiğinizde uluyorsa cezalandırılığını düşünüyor olabilir veya sizi özlüyordur.

bahceye insek dahi bunu yapıyor ve sadece su son 1 yıldır boyleyız

Robin
Robin

2466

O zaman önce bir veterinere götürün mutlaka ağrısı veya başka bir şeyi var mı çok yönlü araştırın eğer yoksa bir köpek eğitmenine başvurun.

agrısı oldugunu sanmıyorum hayaında hıc veterınerde gormedı gofret bıdboyle bısı var agrısı oldugunda zaten anlasılıyor bızım yanımızda aglamaya baslıyor oyle anlıyoruz otekı turlu annem vete goturmem dıye ısrarcı

KorsanElvin
KorsanElvin

1357

Köpeğiniz eski evini özlüyordur

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1765 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR