Kedimin Uyanma Sorunu

umut61
umut61

2877 Puan

Merhaba arkadaşlar.


2 gündür kedimi yattığı yerden uyandırmak isterken kedim tepki vermiyor. Ölü gibi uyuyor ve beni korkutuyor, uyandırmak için baya bir silkelemem gerekiyor.. Yemesi içmesi oynaması her şeyi normal. Acaba bir sorunmu var? Kedim 9 aylık oldu.


4 CEVAP

PetlebiAlisveris
PetlebiAlisveris

106539

Selamlar bizimde başımıza 1-2 kez geldi resmen sarsarak uyandırdım bazen ölü gibi uyuması oluyor çok nadirde olsa. bir sorun mudur bilemem ama biz de yaşadık bir şey olmaı sonrasında da

gulinsahim
gulinsahim

1923

Psikolojik bir sıkıntısı olabilir, bu yüzden de sürekli uyumayı seçiyordur belki de. Kedilerimden birinde aynı şeyi yaşamıştım. Birkaç gün boyunca aniden uykuya dalıyordu ve uyandırmam çok güç oluyordu. Uyuduğu bile anlaşılmıyordu, nefes alış verişi de çok yavaşlıyordu. Bunun üzerinde bazı denemeler yaptım. Kardeşi kıskandığını düşünmüştüm. Bunun üzerine ona olan ilgimi artırdım, en sevdiği yiyeceklerle ve oyuncaklarla ona yaklaştım ama durumu değişmedi. En sonunda acaba bana aşırı güveniyor olmasından kaynaklı bir durum olabilir mi diye düşündüm ve sanırım da öyle. Hala bazı zamanlarda aynı şeyi yapıyor, kendini bir anda bırakıveriyor. Belki de sizinki de buna benzer bir şey olabilir.

umut61
umut61

2877

Kedim ben evdeyken yanımdan ayrılmıyor. Birlikte yatıyoruz. Asla ayrı yatmıyor. Aynı yastıkta yatıyoruz yani :). Önceden uyurken dokunduğumda korku halinde bir hareketle uyanırdı. Artık yapmıyor. Bu konuda deneyimim olmadığı için ilk an çok korktum.

PetlebiAlisveris
PetlebiAlisveris

106539

ben de tırsmıştım ama nefes alıyordu kedilerin derin uykusu harbi derin uyku anlaşılan

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1919 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR