Otam Hala Hasta Mı?

BSS
BSS

1133 Puan

(geçici sahibiyim)ya ben otayı yaklaşık 3 hafta önce bahçede buldum havalar nedeniyle bahçede hasta oldu bir gecedir eve aldım küçük bir odaya ışıkta alıyor biraz ota halınden memnun gibi onu iki kez veterinere götürdük bu soğuk alması ve çiğeti çok yemesiyle ilgili şimdi evde iyi gibi fakat yemek yemiyor yani bügün yemeye başladı ama azıcık yedi bide bol su içiyor bi zararı var mı bunlar hastalıktandır değil mi ?
birde ota o odanın zemini fayans o odaya tuvaletini yapsaydıda temizlerdim fakat tam 1 gece tuttu sabah onu bahçeye indirdim tuvaletini yaptı ve hemen bna geldi kollarını kaldırdı onu alıp eve gitmem için ota iyimi yani odasıda sıcak bide tuvalet işini nasıl yapacağım binadakiler zaten attıracaklar onu evde yaptırabilirimiyim ota egtimli gibi yani evdende kaçmış olabilir mi ?

3 CEVAP

kemall
kemall

1919

Sevgili bss :) otaya karşı gösterdiğin ilgi ve sevgi gerçekten takdire şayan öncelikle seni tebrik ediyorum. Köpeğinin oda içinde fayanslara tuvaletini yapmıyor olması doğal bir davranış dışarıda yaşayan bir köpek dışarıda tuvaletini yapmaya alışmıştır burada bir sorun yok ancak bu kadar uzun süre tuvaletini tutmasına izin verme eğer eve alırsan, günde 2 kere bu ihtiyaç için yürüyüşe çıkartmalısın. Köpeğinin kollarını kaldırıp senin üzerine gelmesi genelde bir sevgi gösterisidir mutluluk ifadesidir bunu dert etme sakın. Köpeğinin sağlığıyla ilgili veterinerinin sözünden çıkmamanı tavsiye ederim su içmesi yemek yemesi yarın veya öbür gün düzelecektir eğer düzelmezse yine veterinere götürmen veya gidip danışman gerekebilir. Köpeğinin yatıp dinlenmesinin tek sebebi hastalık değildir yorulmuş olabilir veya sadece dinleniyordur bu tip durumları kötüye yormak için biraz gözlem yapmak gerekir ama bence hastalıktan yeni kurtulmaya başlayan bir köpeğin dinlenmesi gibi geliyor. sen otayı gözetim altında tut ve sık sık kontrol et

BSS
BSS

1133

ha bide hastayken kusuyordu ve ishaldi ama ikiside durdu bide tüm gün üzanıyor nerdeyse hastalıktandır dimi

BSS
BSS

1133

teşekkkür ederim kemal fakat ona ayırdığım küçük odadan çıkmaya çalışıyor hep bu konuda ne yapabilirim evin tamamında gezmesi pek mümkün değil ailenin diğer fertleri yuzunden ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1138 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR