Kedim Pek Tuhaf Yardım Lutfen :(

ozlmyln
ozlmyln

230 Puan

iyi günler arkadaşlar benim üç aylık bir kedim var dün akşamdan beri aşırı garip hareketler sergiliyor .Birden kabarıp kaçıyor,bize saldırıp ısırmaya çalışıyorve aşırı korkuyor .Resmen pusuya yatıp üstüme zıplayıp ısırmaya çalısıyor önceden de yapardı ama oyun du onlar belliydi yani oyun oynadığı şimdi bariz hırçın ve sinirli.Kendiyle oynarken de çok vahşi oynuyor kafayı falan neresi denk gelirse çarpıyor.Uçurak atlıyor resmen herşeyin üstünden ve karnından garip sesler geliyor bu tabi ki guruldaması değil.İnsanın midesi bozuk olur garip garip cırıldamaalar olur ya :) sürekli öyle sesler geliyor.Ev kedisi hiç sokak görmedi veterinere henüz götüremedim imkanım yok bir bilen yol gösterebilir mi?

4 CEVAP

pacmansoy
pacmansoy

560

Onu mümkün olduğunca oynatıp yormanız lazım, belli ki ilgi istiyor. Karnıyla ilgili olarak, hiç ot yedirdiniz mi? Bildiğimiz uzun boylu çimenler var ya onlardan toplayıp verin bakalım napıcak. Saksıda kendiniz de yetiştirebilirsiniz. Genelde mide problemi yaşadıkları zaman ot yiyip kusarak rahatlatırlar kendilerini. Bunların dışında hırçın da olsa yaptığı hareketler normal gibi geldi, sadece biraz enerji fazlası var=)

zzAr
zzAr

2151

Midesinden gelen sesler için bir şey söylemek zor. Kedilerin garip hareketleri olabiliyor ancak bunları da açıklamak daha zor çünkü kedinizi en iyi siz tanıyorsunuz. bence veterinerinize gittiğinizde detaylı biçimde her şeyi sormalısınız. Kediniz daha çok genç ve bu bahsettiğiniz hareketleri kedilerin avlanma içgüdülerinin dışa vurumu kısacası bunları oynarken öğrenebileceği bir annesi veya kardeşleri olmadığı için size karşı böyle davranıyor olma olasılığı bence çok yüksek. ama yine de içinize sinmesi açısından mutlaka veterinerinize sormalısınız.

ozlmyln
ozlmyln

230

tsekkur ederim dikkate alıcam sagolun :)

ozlmyln
ozlmyln

230

cok tesekkur ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1658 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80165 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR