Köpeği Arabaya Alıştırmak?

eren
eren

2288 Puan

Selamlar. Köpeğim arabada rahat durmuyor eskiden kusuyordu şu an bu sorunu baya aştık ancak bu seferde araba içinde hareketlilik ve havalama gibi huyları başladı köpeğimi arabaya alıştırmak için ne yapabilirim?

6 CEVAP

Robin
Robin

2466

köpeğinizi asla ön koltuğa almanızı önermem eğitimli bile olsa herhangi bir anda üzerinize atlayabilir veya dikkatinizi dağıtacak bir şey yapabilir, köpekler için emniyet kemerleri var onlardan kullanıp arka koltukta oyuncak vs vs ile oyalanmasınısağlayabilirsiniz.
Köpeğiniz arabaya her bindiğinde veterinere götürüyorsanız eğer araba binmesini canın yanması veya sevmediği bir yere götürülüyor hissi yaşıyorsa arabaya binmek istemez. Bence arabaya bindiğinizde şoför koltuğuna geçmeden önce onunla biraz arkada vakit geçirin kısa zamanda alışır, hatta bir kaç yerde mola verin arabanın içinde onunla ilgilenin.

kemall
kemall

1919

köpekler için araba kemerleri var onlardan alın bence köpek arabada çok hareket ediyorse şoförün dikkatini dağıtır.

snkcl
snkcl

800

Benim kızım da hiç rahat durmuyordu. Bi kaç kez arabada onunla oyunlar oynadım veya uyuttum ondan sonra alışmaya başladı :)

eren
eren

2288

benim de aklımda geçti ama malesef öyle bir imkanım yok belki arabayla bir yere gitmediğim zaman deneyebilirim.

snkcl
snkcl

800

Kopeğinizin sevdiği oyuncaklar da çok işe yarayabiliyor :) yanınıza oturtun oyuncağını da verin bence işe yarayacaktır :)

MeteH
MeteH

430

ZIPLAMA EĞİTİMİ İLE GERÇEKLEŞTİRİLİR ÖDÜL İLE DESTEKLENİR. YAPMAYINCA ÖDÜLLENDİRİLMEZ (SEVİLMEZ OKŞANMAZ.) SICAK ARABALAR KÖPEKLER İÇİN ÇOK İTİCİDİR. SERİN VE SABAH ERKEN SAATLERDE SEVDİĞİ OYUNCAKLARI İLE DE GERÇEKLEŞTİRİR EĞİTİMİ.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2066 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79753 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR