Çalışan İnsanlar İçin Köpekler

sailor
sailor

533 Puan

Merhaba,


Daha önce pointer (av köpeği) bir arkadaşım vardı. Tek başıma bakmaya çalıştım fakat iş yoğunluğum ve benden başka arkadaşımla ilgilenecek kimse olmadığı için doğasını yaşaması için çok üzülerek avcı bir tanıdığıma verdim.(şimdi halinden çok memnun, çünkü çok enerjik ve zekiydi).


Şimdi ise, eşim bir köpek sahibi olmak istiyor. Pointer'imi verirken yaşadığım travmayı bildiğim için istemiyor gibi görünüyorum. Fakat içten içe yeniden bir köpek sahiplenmek istiyorum açıkcası.


İşim gereği evden sabah 06:00 da çıkıp akşam 18:00 da eve dönüyorum. Eşimde 7:30-19:00 yani yaklaşık 10-11 saat evde olmuyoruz. Malesef öğlen yemek veremeyecek ve yürüyüş yapamayacağız. Bu anlamda, daha az egzersiz ihtiyacı duyan ve tuvalet eğitimlerini daha çabuk verebileceğimiz, örneğin boston terrier cinsi bir arkadaş edinsek sizce nasıl olur? Yoksa iş saatlerimiz dolayısıyla arkadaşımıza yazık mı etmiş oluruz?


Önerilerinizi rica ederim. Çok teşekkürler.

3 CEVAP

acarabi
acarabi

630

Kesinlikle sahiplenmeyin derim. Olmasına olurda o köpek enerjisini atmak için evde kemirmedik eşya, koparmadık kablo, parçalanmamış ne halı ne kilim bırakır, hangi cins olursa olsun. Bahçe gerektirmeyen minyatür cinsler dahi her gün en az birkaç saat sahipleriyle beraber olmazsa travma yaşıyorlar inanın. Hem köpeğe yazık olmasın, hemde sizin hayatınız zehir olmasın. Yine de seçim sizin tabiiki.

eren
eren

2288

bence ilgilenebilecek biri olmadan köpek sahilenmeyin 10-11 saat çok uzun bir süre belki burayı okumak istersiniz https://www.petlebi.com/soru-cevap/1506-beagle-beslemek

sailor
sailor

533

Görüşleriniz için teşekkürler. Evet sanırım olmayacak o iş.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 7645 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR