Çocuk Top Ve Hızlı Olan Herşey

lenahmet
lenahmet

859 Puan

Parkta sokakta top görünce tutamıyoruz kedi görünce de aynı özellikle çocuklar üstlerine atlıyor böyle devam ederse bir gün birisiyle kavga edeceğim bu saydıklarımdan nasıl uzaklaştırabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum

4 CEVAP

Cinar
Cinar

2708

İlgi istiyor. ÇAlışan bisiyseniz ve fazla vakit ayıramıyorsanız normaldir. Oyun için eviniz bahçeliyse bahçede oynayın. Gezintiye öyle çıkın, düzelecektir.

acarabi
acarabi

630

Esasında köpeğinizin sosyalleşmesi açısından düşünürsek bir bakıma iyi bir özellik sanki. Sadece oyun zamanlarını siz tesbit edin, onunla beraber oynamaya siz karar verin ve oyunun bitmeside sadece sizin kararınızla olsun. Burada amaç sizin bir sürü lideri olarak ona zaman kaynağının dağıtım yetkisinin sizde yani liderde olduğunu hatırlatmaktır. Birde sadece birebir oyunlar değilde günlük egzersizler içine ara ara oyunlar koyarsanız dikkatinin önemli bir bölümünü size verecektir. Son olarak muhakkak ama muhakkak yerinde ve zamanında olmak şartıyla HAYIR komutu ile her zaman geçerli olan GEL komutunu çok iyi öğretip uymasını sağlamak gerekmektedir. Köpeğinizle güzel günler dilerim, kolay gelsin.

lenahmet
lenahmet

859

günün en az 20 saati onlayım

snkcl
snkcl

800

Çocukların seslerinden ve korkusundan dolayı da saldırıyor olabilir. Daha sakin, en azından Köpeklerden korkmayan çocuklarla köpeğinizi alıştırabilirsiniz :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1162 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR