Bir Kedi Daha Almalımıyım

NESCAFE4
NESCAFE4

275 Puan

benim 4 buçuk yaşında bir kedim var ve ben başka bir yavru kedi daha istiyorum sizce almalımıyım

4 CEVAP

elifdmz
elifdmz

6430

kediniz tek yaşamaya alıştığı için yadırgayabilir.Özellikle yavru kedi almanız ve ilgiyi yavru kediye verdiğiniz zaman kıskançlıklar çıkar.kedi kıskanırmı demeyin kendim yaşadım :) .. Diğerini kıskanıp gelen yavruya sureklı saldıran ona patı atan,ıstemeyen çok kedi oluyor.Dişi ise erkek ,erkek ise dişi almanızı tavsıye ederım.Aksi taktirde 2 erkek kedı veya tam tersi olunca anlşmaları daha zor oluyor.4 yasındakı kedınız kısır ise dıger kedıyle oynasın ben yokken sıkılmasın dersenız karşı cıns alınkı alısması daha rahat olsun..

Foxsnow
Foxsnow

607

aman diyim nankör ırklar :D bide aynı cins olursa gerçekten zor oluyor arkadaşım aldıda hep kavga ediyorlar falan farklı cins alın.

elifdmz
elifdmz

6430

Kediler nankör değiller ..Kedi bakmayan biri bunu asla anlayamaz..Nankör olan bizleriz..Her güzelliğinde bir zorluğu vardır gülü seviyorsanız dikenine de katlanın bi zahmet ;)

Kediler aralarında anlaşabilir, yaşı büyükmüş olgun bir kedi. Fakat yıllardır size alıştığı için evde ve sizin sevgi paylaşımınızda üstünlük sağlamak isteyecektir bu gayet normal bir davranış. Onlar birbirlerine alışabilir fakat siz özverili davranmalısınız. Sevginizi eşit vermelisiniz ikisine de. Bunu sağlayabildiğiniz sürece onlar kısa sürede uyum sağlayacaklardır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1095 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR