Tuvalet Eğitimi Nasıl Verilir ?

Beceren27
Beceren27

863 Puan

Arkadaşlar 2 aylık Golden Retriver yavru köpeğim var ve tuvalet alışkanlığı yok yuvası hariç her yere çişini kakasını yapıyor çözüm nedir bi anlatırmısınız yani tuvalet eğitimi nasıl verilir ?

5 CEVAP

rabia423
rabia423

4528

bir odaya koyun yerin her yerını gazeteyle kaplayın 1 kaç gün gözu alışsın dişarı çıkmasın yemi suyu orda olsun. oraya tuvaletını yapsın .sonra gazeteyı azar azar azaltın hergün 1 flan gazeteyi alın
zamanla tek gazete kağıdı kalıcak ve köpeğiniz ona alışıcak :D

sailor
sailor

533

ben şöyle yaptım. köpek çiş pedine çişini sürün. daha sonra üstüne gazete kağıtları örtün. ilk başlarda yan yana 2 ped kullanın. köpek koklanmaya başlayınca o taraflara yönlendirin. gazete kağıdının altından çiş kokusunu alacak ve oraya işeyecektir. sonra onu sevin ve ödül maması verin. 1-2 hafta iyi takip etmek gerekiyor. benim şimdi 2.5 aylık oğlum 1 parça gazete kağıdının üstüne yapmasını öğrendi. 90% oraya yapıyor çişini ve kakasını.

izzy
izzy

11296

2 ay erken degilmi daha

lenahmet
lenahmet

859

gazeteye kendi çişini sürün ve yapmasını istediğiniz yere gazeteyi koyun ve yaptığında ödül verin yada sevin etkili bir yöntem ama çok uzun sürmedi benim köpeğimde.

Gofretsla
Gofretsla

116585

1 yıl geçti hala 2 aylık köpeğim var diye insanları uyuttuğunu farkında mısın? Senin köpeğin falan yok lütfen insanların vaktini harcama!

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1373 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR