Yavru Kedilerim 2 Haftalık Ancak Gözleri Hala Açılmadı?

patipiti
patipiti

564 Puan

*Arkadaşlar,kedim doğum yaptı,5 yavrumuz oldu çok şükür şuana kadar hiçbir sıkıntımız olmadı,kızımı da Royal Canin ile besliyorum tabii sayı biraz fazla ama emzirme konusunda bir sorun yaşamadık.
Şimdi asıl soruma geleyim.
İki yavrumuzun gözleri açılmış ama kalan 3 bebeğimizin gözleri tamamen yapışık.Bir tanesinin bir gözü açık diğeri kapalı.21 Haziran doğumlular.Tamemen kapalı olması canımı sıktı açıkçası en azından hafif bir açılma olmasını bekliyordum.
Bu normal bir şey mi?Veterinerimi aramadan buraya sorayım dedim.Lütfen acil olarak cevap verin.

4 CEVAP

patipiti
patipiti

564

Güncel!

atay
atay

12507

Mutlaka bir veteriner kontrolünden geçsinler derim. Bir hekimin muayene etmesinde fayda var, gözlerinde mikrobik bir sorun veya iltihap vb. istemeyeceğimiz hastalıklar veya hastalık başlangıcı olabilir.


Umarım en ufak bir sağlık sorunları yoktur. :/

zzAr
zzAr

2151

Mutlaka veterinere gidin bu tip durumlarda tıbbi müdahele veya ilaç takviyesi gerekebilir. belki gözleri iltihap kapmıştır vs vs bir çok sebebi olabilir. çok geçmiş olsun

patipiti
patipiti

564

İltihap olduğunu düşünmüyorum çünkü kendi kedimin gözünde (sokaktan sahiplendim) bu tip sıkıntıları çok yaşadığım için iyi biliyorum ama sadece kapalı olması üzdü beni.Yine de cevapladığınız için teşekkürler bir danışacağım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2246 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR