Kediler Ve Gezdirme Tasmaları

kars
kars

3106 Puan

Merhabalar,sevgili petlebi üyeleri kedilerinde köpekler gibi göğüs tasmaları,gezdirme tasmaları ve otomatik tasmaları var.Kedimi bu göğüs tasması ile dışarı çıkardığımda yürümüyor.Nasıl çözebilirim ?


25 CEVAP

1453
1453

2637

Evde takmak işe yarıyor.

kars
kars

3106

Bal gibide yan yana gelir.Eğer gerçek kedi seversen kedine ödül mamasız eğitirsin.Ben oğluma artık tasma kullanmicam.Ama temel itaata başladık.

umut61
umut61

2877

Kars 2. konu şu oluyor. Burada sorduğun gezdirme tasması ile ilgili soru cevap bölümünde daha önceden sorulmuş bir soru var demek oluyor. Araştırmadan direk soru yazman, soru cevap bölümünde kirliliğe yol açıyor.


Eğitim konusunda da sana başarılar diliyorum. Kedini eğitirsen ve köpek gibi gezdirebileceğin, parkta sokakta vb. yerlerde gezdirebilecek duruma getirirsen. 1 yıllık mama ihtiyacını ben karşılayacağım söz veriyorum. Kedi ve Emek yan yana gelecek kelimeler değil.

Ilsu09
Ilsu09

574

Kars aslında suan haklisin bayanda hakli kediler itatt etmez ama aranizda bag kurup ogretirseniz bu itatt degil sevgiden olur ve kedilerde ogrenir benim kedim hem tasmayla disarda geziyor otur kalk yat pati cak gibi temel egitimlerid3 biliyor odul mamasida vermedim sadece opucuk

umut61
umut61

2877

Ilsu09 kedinizi bahsettiğiniz gibi kurduğunuz bağı bize video ile gösterir misiniz? Komutlara nasıl itaat ediyor. Tasmayla dışarıda gezerken bize bunu video ile gösterebilir misiniz? Çok merak ettik ve heyecanlandık. Lütfen bizi kırmayın nasıl bir öpücükmüş bu bize öğrenmiş oluruz. Kedilerimize aynı ilgiyi göstermiş oluruz.

kedicandir
kedicandir

1914

köpek mi bu yürümez tabi çözebilceğin bişey değil zaten kediler doğalar gereği özgürdürler zorlasanda zor alışkın değiller.

kars
kars

3106

Ama sürekli dışarı istiyor.Tek başınada bırakamam.

Busrabiye
Busrabiye

605

tasmayı bi süreliğine evde kullan belki alışmamıştır yabancılıyordur

kars
kars

3106

Teşekkkürler

umut61
umut61

2877

böyle bir konu varken neden ikincisini açtınız anlam veremedim. Kedi kendine buyruk hayvandır asla ona yön veremezsiniz. Öül mamalarla falan belki birkaç metre gider...

kars
kars

3106

Herşey ödül mamalarıyla olmuyor.Ben kedimi öyle direk şıp ödül maması ile eğitmicem.Emek vericem.Ve 2. konu ne oluyor .

kars
kars

3106

Bal gibide yan yana gelir.Eğer gerçek kedi seversen kedine ödül mamasız eğitirsin.Ben oğluma artık tasma kullanmicam.Ama temel itaata başladık.

aslihantez
aslihantez

531

dışarı çıkmak istemesi çiftleşmek istemesinden kaynaklanıyor olabilir.Eğer yaşı geldiyse ve çiftleştirmeyi düşünmüyorsanız kısırlaştırmanız en iyisi diye düşünüyorum. çünkü kediler için dışarıda çok fazla tehlike var. vet hek. öğr.

kars
kars

3106

Teşekkürler

umut61
umut61

2877

Tamam siz tasma kullanmayın. Kullanında demiyorum. Ama şunu kabullenin kedi sizin peşinizden gelmez :) bu ev içinde geçerlidir sokakta parkta bağda bahçede değil. Genetik hafızaya sahip yarı vahşi bir hayvan, üstelik kendine buyruk. Heleki kediyi sevmek ona aşkla bağlanmak sadece platonik bir ilişki düzeyinde kalor :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3294 Görüntüleme
  • 25 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR