Arkadaşlar Annem Kedi Almamı Pek İstemiyo Onu Nasıl İkna Edebilirim ???????

davud18
davud18

506 Puan

ANNEM KEDİ YEMEĞİN İÇİNE GİRER VEYA TÜY DÖKER DİYO VE İSTEMİYO ANNEMİ NASIL İKNA EDEBİLİRİM

15 CEVAP

umut61
umut61

2877

Tekir cinsi kediler çok iyidir. ama mevsimsel tüy dökmeleri çok olur. Beslenmesine çok dikkat etmen gerekir. Anneni kedi bakan kişilerle görüştür. Belki tüy konusunda biraz yumuşayabilir.

umut61
umut61

2877

:) ben küçükken anneme çok yalvardımda eve bir kedi sokamadım. Artık kendi evim olduğu için 2 tane kediye sahibim. Lakin kediden nefret eden annem oğlum kediler evde tek kalıyor bende kalsınlar demeye başladı :)

umut61
umut61

2877

Annen doğru söylemiş benim 2 kedim var. Kedilerim tüy döküyor azda olsa ve bu çoğu kişiyi rahatsız ediyor. Bakımı ile ilgili anneni kandırman gerekiyor. hergün fırçalamak tüylerini taramak gerek.

davud18
davud18

506

KEDİNİN CİNSİ TEKİR 2 AYLIK DA

davud18
davud18

506

PEKİ O AY HANGİ AY BEN KEDİYİ ÇOK SEVERİM O YÜZDEN O KEDİYİ ÇOK İSTİYORUM

umut61
umut61

2877

ilk baharda ve son baharda genellikle kediler tüy dökerler.

davud18
davud18

506

SAOL UMUT61 PEK NE DESEM KABUL EDER

MIRA
MIRA

706

Annem kedim elayı getirdiğimde (2 aylık tekirdi) çığlık çığlığaydı evde fare görmüş gibi korkuyordu küçüklükten fobisi vardı.2 3 güne dokunmaya başladı daha sonra öyle bi alıştı kı ikinci kediyi annem getirdi eve :) anneannem aynı şekil onlarla arası çok iyi (hiç kedi sevmeyen kadın bile). Kapıda yalvarmıştım o girmezse eve gelmicem diye dene belki faydası olur her fobi yenilir en kalpsiz insan bile sevebilir en katı insan bile kabul edebilir kendim 8 yıl uğraştım çünkü :)

umut61
umut61

2877

Günümüz zamanında eskiden gelmekte olan çarpıtılmış düşünceler hala devam etmektedir. Kedilerin sahiplerini yemesi, Nankör olması, Farklı boyuttaki varlıkları taşıması, 5 yaşından küçük çocuklar sevmeye kalktığında saldırması ve birçok sebepten ötürü kedileri bazı insanlar sevmiyor.


Kediler doğası gereği yarı vahşi hayvanlardır. Durup dururken seni yemez!, Onu boğmaya çalışmayan bir çocuğa saldırmaz. 1 parça kemik artığı verdin diye sana köle olmaz! Kedi olan evde neşe olur.


Benim annem kedi seviyor!

tiptirisko
tiptirisko

768

annem çok tepkiliydi evde kedi olmaz ben uzaktan severim hayvanları gibi ama şimdi en az benim kadar çok seviyor ( benim kadar sevmesi imkansız ) ve kıyamıyor içinde merhamet ve sevgi olan her kişi onların o masumluklarını güzlliklerini hissetdiğinde kayıtsız kalamaz diye düşünüyorum

bence onun kedileri sevmesini saglamalısın

helya
helya

1944

zaten nasıl sağlayabilirim diyor okumadıysan söyliyim

Sana bir tavsiye avuç kadar bir kedi alirsan şirinliği herkesi etkiler

ysfmlk
ysfmlk

535

sadece gotur eve biraz kizsin sonra kendisi birakmak istemiycektir :)

Tugcecosguun
Tugcecosguun

1749

Benim annem kedileri hic sevmezdi ben alip getirmistim suan cok seviyor fakat hala degismeyen bir fikri var o da evde bakmak istememesi bence benim tavsiyem bekle ilerde kendi evine çıktığında al

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1776 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR