Köpeğim Havlıyor

fenerrsena43
fenerrsena43

2586 Puan

Arkadaslar köpeğim 3 aylık golden terrier mix bodrumumuzu aynı oda gibi yaptık halı çekyat felan var köpeğimiz orda duruyo orda dururken halılar kıl doluyo çekyata çişini felan yapıyo sonra kokuyor kopeğim bodrumda dururken havlamıyo ama bahçeye cıkardıkmı bizi göremedimi havlıyor benim için sorun deil havlaması ama babam komşuları felan rahatsız ediyo diye kızıyor böyle havlamaya devam ederse veririm köpeği diyor köpeğime bahçede yanlız kalmasını nasl öğretirim ?

10 CEVAP

bfcihangir
bfcihangir

1157

Bahçede onunla uzun süre vakit geçir birşeyler ilgilendiği anda kaybol.

fenerrsena43
fenerrsena43

2586

Evet öyle yapıyorum zaten ama biraz kendisi duruyo gene havlıyor

bfcihangir
bfcihangir

1157

Sena o zaman bence köpeğin bunu oyun zannediyor.ama galiba bağlı bir vaziyette olduğu için de olabilir. Yani köpüşün en kısa zamanda tuvalet eğitimi alması gerekli.. ☺

fenerrsena43
fenerrsena43

2586

Bahçede salınık duruyo bağlı deil :) tuvalet egitiminide veremiyoruz

daha minicik bir bebek o :) zamanla yapmaması gerektigini ogrenir siz hayir dediginizde tuvalet egitimine gelince valla biz 9.aydayız anca ogrendik ama buyuk ırklar daha cabuk ogrenir merak etmeyin

banusel
banusel

8

havladığı zaman dışarı çıkmayın. istediğini vermeyin yani eğer o havladıkça dışarı çıkarsanız havlamaya devam eder.

fenerrsena43
fenerrsena43

2586

Her dakka onun başını bekliyemem ki :) hayır dediğimde ise baklna hırlıyor ıssırmaya geliyor

endofbeauty
endofbeauty

934

Vallah tuvalet egitimi kolay. Yemekten sonra, oynadiktan sonra, uyuduktan sonra, ve genel olarak her 4 Saat sonra cikmaniz gerek kopek Ile. Disarda tuvaletini yaptiginda odul verin. Ama Boyle cok sevsigi bisey verin! Her dogru hareketde odul ve cok sevgi. Kotu harekete sesli bir hayir. Ve isirirsa, sende isir! Evet, tuhaf. Ama kopek piskolojisi iste. Ise yariyor. Ve havlamasi... Disari birak. Ve hic ilgi gostermeden cik. Havlicak. O yuz den de komsulariniza filan haber verin. O bir kac gun oyle olacak. Havlamayi kesdigi Zaman cikin. Ama gercekten kestigi Zaman. Ara verdiginden degil. Oylece kopek anlayacak, haaa. Benim sahibim gitmiyor ki. Tek bir isi var. Tuvaleti vardir ve geri geldi dusuncek. Kopek piskolojisi cok degisik. Hele yaveu iken. Biraz cekicen bastan, ama alisicak.

azor_ahai
azor_ahai

408

golden cinsi kopekleri bir yere kapatip bakamazsin. golden kirmasi kopek de dahil. bu tip kopekler 7/24 sahibi olan aile ile beraber olmak isterler. evin icinde gezecek sizi takip edecek ayaklarinizin dibine kivrilip uyuyacak. bodrumda kaliyorsa bir kisi en az surekli onunla olmali. hayvana eziyet ediyorsunuz.

fenerrsena43
fenerrsena43

2586

Ben onunla 4-5 saatte bir dısarıya çıkıyorum hem içeride oynıyacağı birsürü oyuncak var

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1213 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80104 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR