Tuvalet Problemi

Assli
Assli

299 Puan

Köpeğim tuvalet eğitimi almış olmasına rağmen kısırlaştırma operasyonu sonrasında 15-20 gündür eve idrar yapmaya başladı.
Bazen gözümüzün içine baka baka yapıyor hatta bu işlemi :) Günde 3 defa dışarı çıkıyor olmasına rağmen son zamanlarda böyle bir problemimiz var, sizce neden olabilir ve çözümü için neler yapılabilir?

3 CEVAP

mlsulgr
mlsulgr

247

hormon değişikliliğinden olabilir,kısır olduktan sonra çoğu köpekler anlık değişime uğruyorlar,zamanla geçebilir ama bu sorun sana sorun yaratacaktır :/

Ezgii94
Ezgii94

862

Ilk nasıl onu alıştırdıysan öyle yeniden eğit damla kullan istediğin yere yapması için. Veya yemek yedikten sonra direk Yürüyüşe Çıkarın.

zeynosece
zeynosece

2898

Bezleyin en azından tekrar tuvalete alıştırana kadar benim kızım da bana kızdığında olmadık yerlere çişini kakasını yapıyordu gerçi bizimki daha yavru biraz farklı durumlar ama rahat ediyorsunuz inanın bir de sizinkinin eğitimi de var yeniden alışması daha kolay olacaktır hem sizin açınızdan da daha az yıpratıcı olacaktır inanın bana :) şimdi belirli bir bölgesi var oraya yapıyor bezli olsa da olmasa da

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1112 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR