Başka Şehirden Kedi Almak?

catpower
catpower

171 Puan

Arkadaşlar, Balıkesirdeyim. Kedi sahiplenmek istiyorum. Fakat yaşadığım şehirde, internet sitelerinde vs. fazla kedi ilanı yok. Olanlarda çok eski ilanlar ben de yavru arıyorum. Sorum şu, başka şehirden kedi sahiplenmek istesem illaki arabayla gidip almam mı gerekir? Hani yok mudur bi kargoyla taşıma yolu vs. Herhangi birşey. Yani hiç bilgim yok, soru saçma da gelebilir. Yani var mıdır başka şehirden kedi sahiplenen falan.. Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi :)

5 CEVAP

Cinar
Cinar

2708

Eski mesajlarda da aynı konu birkaç defa ele alınmıştı. Kedinin olduğu şehirde kediyi bir taşıma kutusuna koyup terminalden bir otobüs firmasının muavini ile konuşursanız uygun fiyata otobüse alıyorlar ve varış terminalinde size veriyorlar. Yanlız bu işi hepsi yapmaz iki üç tane muavine sormak lazım. Ama kesin halledilir. Hatta para ile pet satan bazı petshoplar da bu yolu izliyor.

Ezgii94
Ezgii94

862

Var kargolar ama hiç mantıklı bulmuyorum. Düşünsene bi insani kargoyla yollarmısın. Petshop da vardır mutlaka yavru kedi Bulunduğunuz yerde.

Balıkesirden kedi ariyorsaniz bende 4 tane var bigadicte yasiyorum 3-4 ayliklar daha

Sinemsf
Sinemsf

5313

Pet nakil araçları var sahiplendirmelere uygun fiyata sorunsuz ulaştırıyorlar .

Ubernova
Ubernova

865

Yahu goren de Avrupa'da yaşıyorsunuz sanır. Orada sokakta kedi mi yok?! Onumuz kış bir tanesine evinizi açın, o da siz de mutlu olun. Cok takilmayin böyle hayvanların kaşına gozune kurkune, her birinin ayri bir karakteri var, tanıdıkça bağlanır aşık olursunuz. Hayvanı ucakla özel olarak bile getirtseniz kargolarda ne hallerde geleceginin garantisi yok çünkü bu topraklard a canın değeri yok. Ki o yavrucagin korkmasi aglamasi agladiginda bisey yok yavrum gecti bile diyecek kimse olmayacak bir de böyle düşünün. Eger yaşadığınız yerdeki kediler cok yabaniyse bir süre düzenli olarak besleyin mutlaka size alisacaktir ve bir tanesi pesinizden gelecektir zaten.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2751 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78248 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR