Maltese Terrier Evde Yalnız Kalabilir Mi

turkisgirl
turkisgirl

166 Puan

Öncelikle herkese merhaba, ben barinakta maltese terrier bir köpek buldum sahiplenecegim yaş 6 dan büyük 12 den küçük yaşlı sayılır annem ve babam çalışıyor ben okula gidiyorum sabah yedi de gidip öğlen 1 de geliyorum annem evden 9 da çıkıyor yani evde tek kalıp ben eve gelene kadar dört saat geçiyor arada acaba bir sorun olurmu çok korkuyorum açıkçası alışamaz diye lutfen beni bilgilendirirseniz cok mutlu olurum bir de eger kopegimiz alisamazsa enistemler yakinimizda oturuyo mecbur onlar bakicak bende gunluk yuruyuse cikaricam sevmeye onlara gidicem ama kendi kopegim gibi olmaz ki surekli onlarada gidemem lutfen yardim edin

3 CEVAP

gulinsahim
gulinsahim

1923

Evde yalnız kalmaya zamanla alışacaktır. İlk haftalar ciddi sıkıntılar çıkarabilir ama bu karakterine göre değişir. Genel olarak çok oyuncu havaları olduğundan dolayı bazı şeylere aşırı ilgi gösterebilir. Mesela yastık, terlik vs. gibi. Gerçi yaşı da pek genç değil ama tez canlı bir köpekse hareketliliğinden pek bir şey yitirmemiş demektir. Bana kalırsa yapmanız gereken şey, yalnızlığa alışana kadar ona bol sevgi ve ilgi göstermeniz. Evden çıkmadan önce ve geldikten sonra onunla en az yarım saat vakit geçirmeli, özel olduğunu ve sevildiğini hissettirmelisiniz. Sizi bir kez sahibi belledikten sonra, sanıyorum ki pek sorun çıkarmayacaktır. Ayrıca köpekler her türlü duyguyu hissedebildiklerinden, evden çıkarken ona korku ve endişe dolu mesajlar değil, sakin ve yatıştırıcı duygular yollamanızı tavsiye ederim.

merhaba bizimde oglumuz sizinki gibi 4 saat evde tek kalıyor bizimki sinirli bır karaktere sahip ondan ılk gun herseyimi parcalamıstı ama alıstı suan geldıgımde mısıl mısıl uyuyor bizimki de terier bir sıkıntı olmaz sanıyorsam gecmis olsun :))

Pet_deniz
Pet_deniz

2568

Alıştıktan sonra rahatlıkla kalabılır 4 saat cok buyuk bısey degıl :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 6292 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR