Eve İkinci Kedi

Kerem_Unlu
Kerem_Unlu

1514 Puan

Evde şu anda 4..5-5 aylık bir erkek sarman kedimiz var, 1.5 ay önce evlat edindik. Bir veteriner kliniğinde misafirdi.
Tüm gün evde olmama rağmen sanki bir arkadaş arıyormuş gibi hissediyorum.Camdan dışarı baktığında dışarıdaki kedilere dikkat kesiliyor, bazen oyuncağını yalıyor. Öyle zannediyorum ki veteriner kliğinde iken başka kedilerle birarada olmaya alıştı ve şimdi yalnızlık çekiyor. Zaten pek bizle haşır neşir değil, kafasına göre davranıyor ve bu nedenle bir arkadaş iyi olur diye düşünüyoruz.
2. bir kedi için hemen hemen karar verdik ama yine erkek bir kedi istiyoruz.
Sizce yeni evlat edineceğimiz delikanlı kaç aylık olması lazım? Kendisinden ayca ufak bir kediyi mi, yoksa yaşıtı bir kediyi mi daha rahat kabullenir.

4 CEVAP

aybike
aybike

2618

Kendisinden kucuk olursa kabullenmesi kolay olur diye dusunuyorum..

melcim11
melcim11

632

Kendisinden en fazla 1 ay küçük olsun çünkü evi sahipleneceğinden başta onu istemeyecektir ve küçük olursa saldırganlaşabilir. Yaşıtı bir kedi bulursanız daha rahat anlaşabilirler ve kesinlikle iki kedi tavsiye ederim en azından evde olamadığınız süre boyunca aklınız çok kalmaz arkadaşı olur :) Ben de iki kedi bakıyorum gerçi benimkiler kardeş bi anlaşma sorunu yaşamadılar ama yaşayan arkadaşlarımdan biliyorum durumu. Yeni arkadaşını umarım çok sever :)

Yumak96
Yumak96

3143

Arkadaşlar gereken bilgileri yazmışlar lakin bende bi not düşeyim zamanı geldiğinde kesinlikle kısırlaştırma yaptırın çünkü kediler cinsiyet ayırt etmiyor ne varsa ;))))

Aermia
Aermia

874

bence yaşından küçüğü daha çok sevebilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1392 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR