Kedim Mama Yemiyor

Tmrk
Tmrk

278 Puan

Arkadaşlar bekir dün akşama kadar çok iyi ve neşeliydi bu akşam geldim halsiz ve bitkin buldum yaş mama da kuru mamada yiyordu hatta iştahı mükemmeldi koca bir göbeği vardı fakat bu akşam yaş mamanın bile yüzüne bakmadı hiç birşey yemiyor öylece yatıyor. Kontrol ettim ishali yok herhangi bir yerinde sancısı da yok ama hapşiriyordu son zamanlarda acaba bizim gibi grip olup iştahı kapanmış olabilir mi. Zorla yoğurt yedirdim iki kaşık ki yoğurda da bayılırdı.. Sizce bu durumu evde toparlayabilir miyim vet. Götüreyim mi nolur bir akıl verin.. Teşekkür ederim..

5 CEVAP

Aycanur
Aycanur

1216

Kediniz bunalıma girmiş olabilir. Eyer az ilgileniyorsanız. Daha çok ilgilenmeye çalışın

AllyNewt
AllyNewt

2396

4 günden fazla yemek yemezse sorun büyüktür, zorla da olsa yemesi için veterinere götürün. 1 gün yemezse sorun değildir, gaz sancısı felan olabilir.. Sık sık yememezlik ediyorsa gene veterinere götürün sindirim sisteminde belki sorun vardır.

zcerenoktay
zcerenoktay

23782

Bence direk veterinere götürün. Kedinin cinsiyeti ve yaşı da önemli. Bundan kaynaklanan bir rahatsızlığı da baş göstermiş olabilir. Grip olsa bile bu kadar ağır olabileceğini pek sanmıyorum. Uzun aralıklarla hapşurması gerek çünki. Umarım en kısa zamanda iyileşir. Geçmiş olsun...

Xroute42
Xroute42

555

Hemen veterinere götürmelisiniz

Zaraki2
Zaraki2

852

et vermeyi deneyin eti yerse veterinere gidin (yanlıs oldu büyük biiştahla yerse)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1243 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR