Kuşum İçin Vitamin Markası Önerisi

berraun
berraun

733 Puan

Merhabalar... Artan hava koşulları , soğuklar ve rüzgarlar sebebi ile kuşumun bu gün biraz halsiz ve hasta olduğundan şüphelendim. Evet biraz halsizdi ilk önce endişelenecek bir şey olmayacağını düşündüm fakat ertesi gün bu halsizliği biraz daha artınca buna bir çare olarak internete bakmaya karar verdim. İnternette sıvı damla vitaminler olacağını sularına damlatılarak kullanıldığını birçok kişi söylemiş. Fakat bu vitaminleri nerelerde olduğu ve marka isimlerini söylememişler. Bir marka olarak hem uygun hemde etkili bir vitamin takviyesi arıyorum. kullandığınız veya tavsiye ettiğiniz bir vitamin markası varsa yazarsanız sevinirim :)

10 CEVAP

berraun
berraun

733

Önerileriniz için teşekkürler. Avi-vit kuşlar için toz multivitamin olanı aldım. 100cc' ye 1g ilave ediliyormuş biraz kokusu kötü ama deniyelim bakalım :)

berraun
berraun

733

Ve birde bizim kullandığımız antibiyotikler ve ilaçlardan kuşlara vermek sakıncalımıdır? Değilse bebekler için olan o hafif ilaçlardan kuşuma ezip verebilirmiyim ? TEŞEKKÜRLER :)

berraun
berraun

733

hiçbir öneriniz yokmu acaba ?

bal
bal

252

Bizim kullandığımız vitamin yada antibiyotikler kesinlikle olmaz.soğuklar ve rüzgar sebebiyle demissin kısa nerde bakiyorsunuz disardami daha sıcak bir ortama alın aksamlarida kafesin üstünü tamamen örtecek bir örtüyle ortun sabahları açmak kaydıyla tabiki. Işe yarar

aycamnkse
aycamnkse

2174

sularini gun asiri yanileyin ve icine bir iki damla limon katin .ve pekmez ve balda katilabilir.bu bal ve pekmez kusunuzun hem direncli olmasini saglayacak hemde usumemesini saglayacak.ve yaglanmamasi kilo almamasi icin en ideal cozum bal ve pekmez .bal ve pekmezide bir iki damla koyunuz haftada bir kere olmak sartiyla tabii

aycamnkse
aycamnkse

2174

100 cc alan bir suluk icin vitamini 2,5 cc katmak yeterli olur daha fazlasini koymayiniz.ayrica 4-5 kereden fazla verilmesine gerek yoktur bu vitaminlerin.vitaminler gercekten yararli ve gerekli kusunuz icin.hem saglikli olmasini saglar hemde yumurtalarinin guzel ve saglikli olmasini ssaglar marka olarak ise avisol-plus,avisol-b,avi-vit i oneririmm.

zeynosece
zeynosece

2898

Aminasol alabilirsin. Köpeğim için kullanıyorum ama kuş ve kedilerde de kullanılıyor bir iki damla yemine damlatıyorsun kuşun. Veterinerlerde bulabilirsin :)

berraun
berraun

733

Önerileriniz için teşekkürler. Avi-vit kuşlar için toz multivitamin olanı aldım. 100cc' ye 1g ilave ediliyormuş biraz kokusu kötü ama deniyelim bakalım :)

kittycat
kittycat

2583

Bende hasta bir kuşum için avi-vit kulanıyordum gerçekten faydası oldu başka markalarıda denedim ama hepsini çöpe attım avi-vit ve vitoligomin i öneririm. vitoligomin i kedim için kullanıyorum ama kuşlardada kullanılıyor bu ikisinide veterinerimiz önerdi bende size öneririm :)

berraun
berraun

733

Evet doğru. bende Avi-vit 'i veterinerimin tavsiyesiyle aldım :) Bakalım kullandım ama etkisini 1 yada 2 hafta sonra göreceğiz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2773 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78330 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR