Tuvaleti

teoxy
teoxy

620 Puan

Tuvaletini balkona koymak riskli bi işmi acaa?

7 CEVAP

aylayn
aylayn

1912

Kedimiz dokuz aylık, tuvaleti balkonda. Bugüne dek balkon kenarına zıplamak dahil bir vukuatı olmadı. Alıştırabilirsiniz bence.

AllyNewt
AllyNewt

2396

Kedinin tuvaleti ise size kalmış. Yazın pencereleri açarsanız balkondan düşme ihtimali (camekanlı bile olsa bu sefer açık olan yere tel yapmanız gerekecek), kışınsa kapı açık kalacağından sizin evin soğuma halleri gibi durumlar sizi rahatsız edebilir.

sbeyza
sbeyza

915

balkonda kedi için bir tehlike yoksa koyun bence. evin içinde benimkisi fakat sürekli havalandırıyorum evin içi soğuyor arada. tabi ben kokulu kumlardan almaya çalışıyorum o da ayrı mesele :)

teoxy
teoxy

620

Balkonun etrafı açık 4. Katta oturuyoruz atlamasından korkuyorum.

Hevra
Hevra

2114

Kediniz kaç aylık ? Çünku bizim komşumuzun kedisi 13. Kattan düşmüştü iç kanama geçirmişti ama veteriner sayesinde iyleşti ( onların kedisi 1 yaş çivarındaydı) ve bende kedi besliyorum kedimin tuvaleti balkonda ve atlamıyor yüksekten korkuyor

latte
latte

283

başımdan geçen bir olay olarak bu konuya çok uyuyor
bizde içerde koku yapıyor ve etrafa saçıyor diye balkona koyduk (5.kattayız ve camlar kapalı) camları ne kadarda kapalı tutmaya çalışsak bile bazen açıyoduk çünkü çok sıcak oluyordu bir akşam uyumadan önce camları açtık ve bir gürültü oldu bir baktık kedi yok atlamış hemen aşağı imdik baktık hiçbirşey yok 1 hafta sonra bulabildik ve perişan bir haldeydi balkonun altındaki ağaçlar sayesinde kurtulmuştu böyle bir durumun benzeriyle karşılaşmak istemiyorsanız balkona koymayın

teoxy
teoxy

620

Kedim 10 aylık

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1198 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR