Kedim Kendini Köpek Sanıyor

kedi_sever123
kedi_sever123

4789 Puan

Mia yı sahipleneli 1 hafta oldu az çok alıştı bize fakat oynama tarzları falan kendini köpek sanıyor ve oradan oraya koşuyor hızlı hızlı nasıl önleyeceğim bunu daha farklı şekilde enerji atmasını istiyoruz ne yapmalıyızz?

4 CEVAP

firatbasaran
firatbasaran

1940

Ordan oraya koşması neden sizi rahatsız ettiki bence güzel birşey bu :) Tabi koşarken birşeyleri kırıyorsa o ayrı... Ama yinede bırakın koşup enerjisini atsın.

patkam
patkam

115790

kısırlaştırsanız durgunlaşıyor.......mart ayı gelince biraz hareketleniyor...

nirema
nirema

2312

benim de kedim hareketli. bi şeyler atınca geri getirdiğini farkettim ona toplar aldım. ben atıyorum, o getiriyor. ayrıca kendi başına oynayabilmesi için oyuncakları iplerle bağlayıp antreye kapının üstünden geçen borulara asıp sarkıttım koşup koşup onlara çarpıp oynuyor. yani onun hoşuna gidebilecek oyunlar uydurursanız enerjisini atmasını ve sonra daha sakin hareket etmesini sağlamış olursunuz diye düşünüyorum.

umut61
umut61

2877

Kısırlaştırma falan bu hareketlerini engellemez. Kediniz oyun oynamayı seviyorsa buna engel olamazsınız olmayında. Eğer kedinizin bulunduğu ev ortamı alt katlardaysa dışarıdan gelen kedi kokusu kuş sesi onu heyecanlabdırabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1057 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR