Pug Mu Husky Mi?

Kopekuzmani
Kopekuzmani

832 Puan

şimdi bizim 5 katlı apartmanımız var bir bahçesi var.tarla var bahçede. bu düşündüğüm ırklar bu eve uygunmudur. ve seçim yapamıyorum 2 ırkıda çok seviyorum.

24 CEVAP

Gsima
Gsima

2747

Ne alaka ya ne satmasından bahsediyorsun pardon???? Köpek uzmanı diye gösterip de millete ahkam mı kesiyorsun ben bi veterinerim!!

Gsima
Gsima

2747

Ayrıca tıbbi laboratuvar ve eczane sorumlusuyum yani anlayacağın hayvanlarla ilgili her bilgiye sahibim bence sen hiç birini alma yazık olur

acarabi
acarabi

630

ılıman bölgelerde husky zordur, ayrıca eğitimi işini iyi bilen kişi gerektirir. pug ise apartman yaşamına daha uygun ve aileye dönük ( sosyal yaşam açısından ) bir köpektir. ben daha apartmanda husky bakıp da memnun olanı ne gördüm ne de duydum. bildiğiniz gibi husky ler kutup köpekleridirler, zaten bilmiyor olamazsınız değil mi? ne dersiniz......

gzmbnl
gzmbnl

592

Iki irk birbirine zit gruplardan. Bence hangi can olursa olsun bakması emek çaba istiyor. Özel bir irk seçmek yerine barinaklardan sahiplenebilirsiniz

Puppy730
Puppy730

112805

Neye göre böyle bir yorum yapıyorsunuz? Benim oğlum küçük ırk ve bir kere 6 saat dışarıda kaldık yine eve girmek istemedi. Yorumunuz hiç hoşuma gitmedi.

Gsima
Gsima

2747

husky sürekli uluyor gürültücü kaba bir cins haberin olsun biz 2 yıl önce terasımızda besledik bir dişi bir erkek her ezan vakitlerinde uluyor bir ses olsa uluyor sürekli hareket halindeydi kalıbına bakmadan hoplayıp zıplayan bir şeydi

Kopekuzmani
Kopekuzmani

832

ezan vakti havlıyorsa bir köpek cin şeytan falan görmüştür o köpekler gennelikle nadirdir. ve köpeğime iyi bakıcam siz onların yavrularını falan sattığınızdan muhtemelen uluyolordır başka açıklama yok.

Kopekuzmani
Kopekuzmani

832

ulumaya bayılır biliyorum ama gennelikle yazısına dikkat et. büyük ihtimalle dedim unutma ben nerden bilim veterinersin.Ben sana demedin genellikle hayvanların yavruları hunharca satılıyor onlarda üzüntüden uluyordur hemen birşeyi öğrenmeden elalemin üstüne gitme.

pelinakcan
pelinakcan

2564

tabikide husky daha iyi ama bakımı çok zo ama pug un kolay

berkcan_ERT
berkcan_ERT

569

husky benım kuzenımde var yurt dısında beseledıklerı ıcın uluma sebebı yok ama husky al sen

Kopekuzmani
Kopekuzmani

832

yorum ve yardımlarınız içi saol.

Kopekuzmani
Kopekuzmani

832

ben o konuda düşüncem ama öneri ırkınız varsa yazın
aradığım özellikler:Orta Boy Yüzebilen sevecen Bekçi sadık

BerkOtar
BerkOtar

527

Husky tabi kide küçük köpekten hayır gelmez tüm gün evde uyur çok sıkıcıdır

tubanur
tubanur

120464

Hesabınız şikayet edilmiş olabilir.
BerkOtar, yorumuna kesinlikle katılmıyorum. Belirttiğiniz gibi sürekli uyumuyorlar. Uyusalar bile "sıkıcı" diyerek onları tanımlayamazsınız.
Veteriner-Enes; Ben husky almanızı öneririm. Fakat bakımı zordur ve diğer cinslere nazaran daha fazla ilgilenmeniz gerek. Fakat tüm emeklerinize değecek nitelikte canlılardır. Büyük köpeklerin genelinde olduğu gibi gıda sorunu var. Yemek yetiştiremeyebilirsiniz. Hazır mamadan ziyade direk olarak temizlenmiş et ürünlerini seviyorlar. Uluma konusunda ise; Husky cinsinin diğer adı sibirya "kurdu"dur. Bu aslında açıklamak için yeterli. İçgüdüsel olarak uluyorlar. Sıcak havalar onlar için kesinlikle işkenceden ibaret. Serin tutmalısınız. (güneşe bırakmak gibi bir hata yapmayın) Mümkünse denize götürün. Ve yavru bir husky sahiplenirseniz yaşına girene kadar kulaklarını geriye yaslayacak şekilde sevmemelisiniz. Kulaklarının cinsine uygun olarak dik bir şekilde gelişmesini engelleyebilirsiniz. Çoğu köpek gibi husky'lerde oldukça sadıktır. Eğitimine göre değişebileceği gibi; genel olarak iyi bekçilik yaparlar. Denize de alıştırırsanız kesinlikle çok iyi yüzücü olurlar. Onu yormamak şartıyla fazla olmasa da derinlere bile gidebilirsiniz. (alıştırırken sakın korkutmayın)
Gezdirirken çok dikkatli olmalısınız. Güçlü bir ırktır. Kızak köpeği olarak da kullanılıyorlar. Gezdirme ipiniz sağlam olmalı, sıkı tutmalısınız. İnsanı çekiştirerek yürüyorlar çünkü. Elinizden kaçması durumunda insanlar korkabilir. Böyle bir durumda köpek de korkar ve ortalık karışır. Arabaların yoğun olarak kullandığı yollarda iki kat dikkatli olmalısınız böyle güçlü bir cinsi yürüyüşe çıkarttığınızda.
Aklıma başka bir şey gelmiyor :) umarım yeterli olmuştur. iyi günler

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bence husky'nin türkiyeye girişi bile yasaklanmalı... Buranın sıcağı husky cinsine eziyet resmen.. O yüzden pug diyebilirim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3182 Görüntüleme
  • 24 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR