Kedi Almayı Düşünüyorum Ne Tür Bir Irk Almalıyım.

Bir kedi almayı düşünüyorum.Ama benim aklımda sadece siyam kedisi var.Bana bir ırk tavsiyeniz var mı?

9 CEVAP

ceriic
ceriic

664

Parayla mı satın alacaksın!. Bizler heryerde satın alma sahiplen diye haykırıyoruz. Petshoptan parayla satın alıp bakamayınca sokağa terkeden insan çok. Sahiplenmenizi tavsiye ederim.

Petlebi nin yuva arayanlar bölümüne girip bir canlının hayatını kurtarabilirsin ya da yüzlerce lira verip Pet Shop denen illete destek olursun

Badems
Badems

12123

Irka takılmayın, bağ kurmanız önemli. O an anlıyorsunuz zaten hangisini almanız gerektiğini. İster tekir olsun ister çok bilinen bir cins kedi, aranızda oluşacak bağ bunun önüne geçer.

ben arkadaşımın kedilerinin yavrularından alıcam.Ama 18 tane yavru kedisi var ve hepsi farklı bir cins.O anlamda ama siyam kedi yavrularıda var.Ama bakamayacak durumda bu yüzden soruyorum.

Ya da barınaktan alacağım.Ama bir çok cins var ya da farklı renkte,yumuşaklıkta.Hepsi o kadar tatlı ki hangisini sahipleneceğim merak ediyorum.

Tarcinn
Tarcinn

2701

Arkadaşımızın söylediğine katılıyorum. Karakterleri farklılık gösterebiliyor, aynı cins diye aynı karakter olacak diye birşey yok. Mesela benim kedim İran kedisi; sakin,uyuşuk ve kucak kedisi olarak tanımlanır ama Tarçın tam tersi :) Siyamlar konuşkan diye biliyorum. Benim tavsiyem o an kendine en yakın bulduğun kediyi sahiplenmen olacaktır :)

valeri123
valeri123

900

barınaklardan almalısınız çünkü barınaklardaki hayvanlar aç ve seffiller en azından ordan alırsanız hem kendinizi hem de ordaki hayvanı mutlu edersiniz

Alparslan88
Alparslan88

1020

Nedendir bilmem ben en çok tekirleri seviyorum onu da ırktan saymıyorlar zaten :)

benim dişi tekir kedim var bütün gün kucağımızda uyur kendini sevdirir çok sakin bir kedi , arkadaşımın british shorthair kedisi var çok asabi ve çok konuşkan bütün gün miyavlıyor . kedilerin cinslerinden huylarını belirlemek çok olanaklı değil genel olarak ev ortamına ona davranış tarzına göre karakterleri oluşuyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1355 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR