Minik Serçe Buldum ❗

ceriic
ceriic

664 Puan

Arkadaslar merhaba


4 CEVAP

ceriic
ceriic

664

Şimdi yolda gelirken yerde minik yavru serçe buldum. Annesini aradım ama bulamadım. Kedi kapmasın diye eve getirdim. Enjektörle yiyebileceği türden gıdaları sıvılaştırılmış şekilde yedirdim yedi . Ne yapabilirim sonuçta evde bakılabilir bi hayvan değil. Ve bi kedi bi köpek var evimde. Lütfen yardım edin

Hurriyet
Hurriyet

22

Merhaba, eğer hsla sizdeyse serçe, muhafazalı bir yerde bakın, geceleri sıcak tutun, karnını doyuruyormuşsunuz zaten, serçeler çabuk büyür, on onbeş güne kadar uçabilecek kıvama gelir sanıyorum. Büyük bir yavru bu, yaşatmak çok kolay emin olun. Ara sıra su da verin azıcık azıcık şırıngayla. Kısaca, besle, ısıt, koru yeter.

Tarcinn
Tarcinn

2701

Yarın ilk iş veterinere götürmek en mantıklısı. Tabii ki serçe bu sonuçta kafeste bakılamaz :) bende bir serçe bulmuştum uçamıyordu ordan oraya zıplayarak yürüyebiliyordu duvarların arasında. Eve geldiğimde salık bıraktım hiç uçmaya yeltenmedi bende kanadında bir problem var sanıyordum. Veterinere geldik, tam bakacakken uçtu :) bir problem yokmuş, sonra ormana geri saldık.

ceriic
ceriic

664

Deneyimli bilgileriniz için çok teşekkür ederim
Serçeye iyi baktığımı düşünüyorum büyük bi bebekti sanki
Kendine bakabilecek duruma geldiğine inandığımda saldım uçup gitti :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1353 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR