İlk Kez Böyle Bir Golden Gördüm

sabah arkadasımla bir golden gördük sanırım 2-3 yaşlarında bir köpekti.Çok iri olmamasına rağmen sahibi zincirle tutuyordu kaçmak ister gibi bir hali vardı hayvanın kimi görse üstüne atlıyor ve hızlı hızlı nefes alıyordu dilide dışardaydı.Benimde üstüme atlayınca sahibine bir şeyden mi korktu diye sordum ama konuyu geçiştirdi ve her zamanki hali dedi.Park görevllilerine durumu bildirdim ve bu olayı sizle paylaşmak istedim sizce köpeğin nesi var ?

6 CEVAP

tubanur
tubanur

120464

sahibinden korkmuş olabilir. belki ona kötü davranıyordur

Alparslan88
Alparslan88

1020

Hemen ters düşünmeyin köpekler korktuklarında genellikle kuyruklarını bacaklarının arasına alırlar belki gitmek istemediği bir yere götürüyordur veteriner mesela:)

tubanur
tubanur

120464

Köpeğimin ilk veteriner tecrübesi fena geçmişti. Terrier olmasına rağmen aşırı tüylü olduğu için koyun gibi olmuştu veterinere traşa götürdük. Fazla hareketli olduğundan da hekimin onu traş etmesine müsade etmiyordu. Bünyesi de terrierlere göre daha güçlü bayıltmak için 2 defa iğne olması gerekti :) haliyle uyandığında kafası güzeldi ve akşama kadar tam olarak kendine gelemedi. Neyse sonuç olarak bu tecrübesine rağmen veterinere götürürken bahsi geçen golden da olan davranışlar olmuyor. Niye bu kadar uzun anlattım bilmiyorum :)

Goldenlar insan canlısı ve oyun seven bir ırktır, çok fazla kapalı alanda duruyorsa dışarı çıktığı zaman hiperaktik bir tutum sergilemiş olabilir.

Gsima
Gsima

2747

sadece hiperaktif ve bir golden eğer hiperaktifse zincirle bağlı olması normal

Bende öyle düşündüm çünkü sürekli elinden kaçmaya çalışıyordu görevlilere söyledim ilgileniceklermiş

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1166 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR