Lütfen Sadece Profesyonel Cevaplar

Gsima
Gsima

2747 Puan

Arkadaşlar Merhaba.Bu soracağım konuyu lütfen SADECE profesyonel bilgiye sahip olanlar cevaplayabilir mi.Bir kedi annenin 3 bebeği var henüz 1 aylık kadarlar yalnız annelerinden ayrılmak zorundalar ve beslenme konusunda hassasız ve başka bir kediden elde edilmiş bir süt tozu vermek istemiyoruz;
1.Özel Bebek Mamalarından Gaz Sorunlu Bebekler için olanından yada Lak tozsuz Mama vermek istiyoruz ki bizim için yanlış bir şey değil siz ne düşünüyorsunuz ?
2.Yada bunun yerine Laktozsuz Süt ve Yavru Kedi Mamasından sıvı bir mama elde edip versek olur mu.


LÜTFEN SADECE PROFESYONEL KİŞİ VE CEVAPLAR. .ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.

6 CEVAP

BENU
BENU

116602

Yanı Her Bütçeye Uygunn mama var ben sayıyım en ıyısı royal canın kıtten yavru kedı maması var La vital cat dıye bır kedı maması onuda önerırım orıjen i önerırım o cok ıyı bır mama ama en ıyısı buradan La vıtal cat benım kedımı o ıyılestırdı bılgılerım yardımcı olduysa cok mutlu olurum ıyı gunler

kedi_sever123
kedi_sever123

4789

Süt kullanmayın ağır gelir, laktozsuz olan herşey makbul :)

BENU
BENU

116602

özel bebek mamaları kesınlıkle yanlıs degıl gonul rahatlıgı ile kulanabılırsnız bende kulanmıstım yalnız 2. cevapta sut demısınız sut asla koymanızı tafsıye etmıyorum ama laktozsuza tabıkı olabılır bu arada kedıler için vıtamınlı kedı sut tozları var laktozda ıçermıyor onu deneyebılırsnız yanı sıra yavru kedı mamaları var vıtmanlı ama bıldıgınız sert mamalardan degıl emın olun bu konuda bılgım oldugu ıcın cevapladım ınsallah kedılerınız ıyı olur .

Gsima
Gsima

2747

Çok teşekkür ederim süt tozuna sıcak bakmıyoruz o yüzden bebek maması kullanıcam bilginiz için tekrar teşekkür ederim.

Gsima
Gsima

2747

Kedi maması olarak hangi marka mesela

rnt
rnt

5741

Merhaba. Öncelikle 1 aylık olmuş kediler için yavaş yavaş konserve mamaya geçiş yapabilirsiniz. Oda sıcaklığında dinlenmiş su ile biraz sulandırarak rahatlıkla yedirebilirsiniz. Açıkcası marka ismi vermek istemem. Ama annesiz 2 yavru kediye bakmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki kedi sütü tozu 1 aydan sonra yavru kediler için kabızlık ve gaz problemine neden oluyor. Bu sorunu da Prescription Diet™ a/d™ Canine/Feline ve iç parazit aşısı ile hallettik. Gaz sorunuda kendiliğinden bitmiş oldu. 2 hafta konserve beslenmesinden sonra şimdi çok sağlıklılar ve kuru mama yiyorlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1208 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79695 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR