Nasil Sbeslemek Lazim

alikocevo
alikocevo

188 Puan

Daha once cinsini bilmiyorum ama sadece sut iciyordu ve yavruydu miniminnacikdi ve hussky yetiskindi ve et urunu mama yiyordu. Sahiplenmek istedigim arkadasda hussky olmasini istiyorum ve bu kez nasil beslemeliyim merak ediyorum.

4 CEVAP

Aynı şekilde ama mama da verebilirsin

tunagurdal
tunagurdal

905

Huskylere özgün evde mama tarifleri var internette. Orta düzey mama markalarından çok daha güzel mamalar ortaya koyabiliyor. Ancak ben kendi Huskylerime haftada 1 çiğ yumurta içiriyordum çok güzel tüyleri parlıyordu.

rnt
rnt

5741

Merhaba. Profesyonel kuru mama ile besleyebilirsiniz. Burada önemli olan yaşı ve kilosu. Enerjisi çok yüksek olanlarsa mama miktarını azaltmak gerekirken, enerjisi çok düşük olanlarda da mama miktarını arttırarak beslemek daha doğru. Kaliteli kuru mama vermeniz yeterli başka verdiğiniz şeyler evcil dostunuzun alerji olmasına neden olabilir. Özellikle ekstra protein vermeyin. (et,kemik,yumurta..)

oracledeveloper
oracledeveloper

103337

Açılın! Ben doktorum.


Huskyler baba,ağırbaşlı köpeklerdir diye girip egomaniaya vurasım gelmedi busefer. Özet geçeyim :)
Tavuk vermeyi pek tercih etmiyoruz. Ayda 1 bilemedin 2 sefer kafidir. Koku yaptığını söylerler,yanlış da değildir. Daha ziyade ciğer ve kırmızı et ürünlerini ben haftada 2 gün kullanıyorum. Onun dışında ev yemeklerini yemesi için alıştırdım,ve zaman zaman vitamin takviyesinde bulunmak için market maması harici önerilen ve yaş aralığı için ideal olan kuzu etli mamalar tercih ediyorum. Kısacası,bir diyetisyen hekim edasıyla beslemeyin petinizi. Fazla kasmayın,relax olun. Beslenme olayı da birlikteliğinizdeki herşey gibi yolunu bulacaktır.
İyi forumlaaar,Allah kabul etsin hocam

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1049 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR