Bütün Gün Yalnız Kalmak Kediyi Üzer Mi?

gulpolly
gulpolly

166 Puan

Merhaba,


Biz yoğun çalışma temposu olan bir çiftiz ve eve geliş saatimi akşam 8-9 u buluyor. Kedileri çok seviyoruz ama sahiplenirsek sürekli evde yalnız kalacağı için endişe ediyoruz. Sakin karakterli iki kedi alsak sizce mutlu olurlar mı? Tüm günü yalnız geçirmek kedileri çok üzer mi? Köpekler kadar insana meraklı olmadıklarını düşünüyorum o açıdan kedi evde olabilir gibi geliyor bana ama bilenlere danışmak istedim.

7 CEVAP

Badems
Badems

12123

Çok yavru ise sıkıntı olur, ama biraz yetişkinse buna alışıktır zaten. Eve geldiğinizde bolca ilgilenirsiniz hiçbir problem olmaz :)

patkam
patkam

115790

Aslında bence kedinizi o riske atmayın siz evde yokken vazo ayna...v.b şeyleri kırıp kendilerine zarar verirlerse? ve suyu yemeği azalır

ahahahha. :D bizde de aynı sorun var. Ben evden çıktığım zaman eve tekrar geldiğimde bana soğuk davranıyor. Yani küsüyor.

Badems
Badems

12123

Hepsi küsüyor :) Evden çıkarken arkamdan öyle bir bakıyor ki, işten ayrılasım geliyordu onun yüzünden. Eve girerken de kapıda bekler, içeri girdiğimde kendini yere atıp göbeğini açardı ^^ hala yapıyor büyümeleri hiçbir şey değiştirmiyor

tunagurdal
tunagurdal

905

Tek kedi alırsanız eğer evde sürekli yalnız kalmak onun için bir sorun olur ancak iki kedi de ben hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Genelde sizin ki gibi durumlarda 2 tane yuvalandırma yapıyorum. Daha giden yuvalardan herhangibi sorunla karşılaşmadık. Ancak eve geldiğiniz de belirli bir saat belirleyip iki kediylede bolca ilgilnenin belirli oyuncakları olsun derim.

üzer moralini ve pisikolejisini de bozar

Haysevcagla
Haysevcagla

672

Bence ona arkadaş sahiplenin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 4774 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79695 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR