!!!!Acil!!! 1 Aylık Rottweiler(Erkek) Bakımı!

1 aylık rottweiler aldık.ben buna sütü ne aralıkla vermeliyim kuru mama kullanmalımıyım.(verdim yiyor) aşı attırmalımıyım ne sıklıkla hangi aşıları attırmalıyım.tuvalet eğitimi verebilirmiyim(nasıl veririm?) acil bir yardımcı olursanız sevinirim.

3 CEVAP

rnt
rnt

5741

Merhaba. Normalde 6 hafta olana kadar anne sütünü kesmemek en iyisi. Ama anne yanında değilse günde 3-4 kez belirli zaman dilimlerinde besleyebilirsiniz. (4 aya kadar) Kuru mamayı konserve mama ile karıştırarak verebilirsiniz. 6-7 aya kadar kuru mamaya sonrası için bir kısırlaştırma olacaksa kısırlaştırılmış mamaya geçiş yapabilirsiniz. Çünkü bu cinslerde genel olarak kilo ciddi sorun teşkil etmekte. Aşıları için de iç ve dış parazitleri sonra da bebeklik aşılarını yaptırabilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken şey evcil dostunuzu tüm bebeklik aşıları yapıldıktan sonra dışarı çıkarabilirsiniz. Yoksa dışarıdan rahatlıkla hastalık kapabilir. Yine aşılar tam bitmeden kesinlikle yıkamayın.

kediasktirr
kediasktirr

2164

kuru mama bır deneyın .ama daha ıyısı ısıtıp sut vermektır herhalde.sız genede ınternette bı arastırın.vete goturun

ARKADAŞLAR AĞLAYIP DURUYORDU BİRİ YANINDA OLMAYINCA ÜZÜLÜYORDU.ANNESİ ARKADAŞIMIN BİR KAÇ AY DAHA KALSIN DİYE BIRAKTIM.YİNEDE YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1420 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR