Muhabbet Kuşum Yemliğini Kemiriyor Bunun Sebebi Ne Olabilir?

yelizu
yelizu

226 Puan

merhaba muhabbet kuşum yemliğini kemiriyor ve kafes içine yem atıyor bunun sebebi ne olabilir? gözlerinde beyaz çizgiler yok yavru olduğunu söylediler.


5 CEVAP

tugbagursoyy
tugbagursoyy

1277

Yemini yerken yemler kafesin içine dağılıyor olabilir yemini düzenli yiyorsa bir sıkıntı yoktur diye düşünüyorum

Badems
Badems

12123

Benim eski muhabbet kuşlarım da aynısını yapardı, oyun amaçlı yapıyordur problem değil merak etmeyin.

tubanur
tubanur

120464

Kuşunuz henüz çok çok küçük. Yaklaşık 2 aylık civarlarında gibi gözüküyor daha büyük olamaz. (başının üstündeki çizgilerden anlaşılıyor)
Diğer yorumlarda da söylendiği gibi oyun amacıyla yapıyor olabilir. Kafesin dışına attıkları da yemlerin kabuklarıdır. Yemleri çiğdem çitler gibi tüketiyorlar. Bu yüzden yemlikleri size dolu gibi görünebilir, aldanmayın. Her gün düzenli olarak yemlerin üstünden üfleyip tekrar eklemelisiniz. Her gün suyu değişmeli ve en geç haftada 1 kafes temizliği yapılmalı. Ayrıca her gün salın ki kanatlara sahip olduğunu unutmasın. :) Benim muhabbet kuşum küçük tahta bir sandığın bütün işlemelerini yok etmişti :) Fakat yemlikler plastik oluyor genelde onu nasıl kemirdi acaba?

tubanur
tubanur

120464

Bu benim muhabbet kuşum. Gördüğünüz gibi başının üstündeki çizgiler daha geriden başlıyor ve alnı açık. Yaklaşık 2.5-3 yaşlarında

tubanur
tubanur

120464

Resimdeki benim muhabbet kuşum. Gördüğünüz gibi başındaki çizgiler daha geriden başlıyor ve alnı açık. Yaklaşık 2.5-3 yaşlarında. Sizin kuşunuzunda çizgileri zamanla bu şekilde olacak.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 10668 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR