Bir Kedi Ve Bir Su Kaplumbağasını Aynı Evde Barış İçinde Yaşatmak Mümkün Mü?

DusumDzprmk
DusumDzprmk

220 Puan

Allah nasip ederse bir kedi sahipleneceğim, fakat su kaplumbağası da almak istiyorum. Eskiden bir tane vardı ve beslemenin çok eğlenceli olduğunu biliyorum. Ama emin olamıyorum, kedinin ona zarar verme ihtimali nedir?

3 CEVAP

merhaba. benim 3 tane 8 7 6 yaşlarında 3 kaplumbağam 2 kedim var. eğer kaplumbağalara ölüm kabı denilen plastik bahçeler yerine akvaryumda ısıtıcıyla kuru alanıyla bakacak olursanız emin olun kediler bir şey yapmıyor. kedileri özellikle yavru iken sahiplenin. eğer kaplumbağalarınızın uzun süre yaşamasını isterseniz akvaryum düzeneği kurun derim. böylelikle hem aldığınız cana iyi bakarsınız hem de onun hakkına girmemiş olursunuz. eğer açık kaplarda yaşarlarsa akciğer hastalıklarından dolayı ölüyorlar. almanız gerekenler kısaca bir lamba bir akvaryum kuru alan yapmak icin bulabileceğiniz zararsız herhangi bir malzeme, bir de ısıtıcı.aldığınız akvaryumu ısıtmalı. kuru alan olarak ben çatı kaplama ve reklam işlerinde kullanılan plastik bir malzeme kullanıyorum.suya salınım yapmaması açısından iyi oluyor.

tubanur
tubanur

120464

Bende kaplumbağam için aynı düzeni kurmuştum fakat kuru bir alan için sahilden iri ve düz sayılabilecek bir kaya temizlemiştim.
Kaplumbağanız açıkta kalırsa kediler oyuncu canlılar oldukları için onunla top misali oynarlar zannımca :) tabi bu, kaplumbağanın hiç hoşuna gitmez

DusumDzprmk
DusumDzprmk

220

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim söylediklerinize dikkat edicem

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 844 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR