Kedi Kaç Doğurur

rubim
rubim

8299 Puan



  1. benim kedimin hamile olduğuna %95 eminim kızgınlığa girmedi ,memeleri büyüdü falan ama karnı büyümedi 1 veya 2 yavruya gebeyse hamilelik ne kadar sürer ?




  2. sokaktan yavru kedi kurtardık aşırı zayıftı hala zayıf yaramıyor galiba :) neyse bizim kedimiz başta tıslıyordu vuruyordu sürekli bir süre sonra emzirdiğini gördüm çok şaşırdım daha önceden böyle bir şey olmamıştı bizimki emziriyor temizliyor ben severken elimden alıyor :) evlat edinmiş işte hamilelik yüzünden galiba doğacak bebeklere bir zararı olur mu ?




NOT: bu arada ufaklığa yuva arıyorum ankara angora melezi uzun tüylü zaten foto attım :) çok akıllı ben genelde kafeste tutuyorum ve hiç bağırdığını duymadım sakin ve ilginç bir kedi aşılarını yaptırdım sağlıklı tamamen yeni yuvasına gitmek istiyor


9 CEVAP

Badems
Badems

12123

Kediler 1-2 tane yavru doğurmaz, 4-6 arasında yavru doğurur. Gebelikte 58-65 gün arasında sürer. Doğacak bebeklere zararı olacağını düşünmüyorum ama bilemeyiz tabi, doğduktan sonra anlaşılır kesin olarak. Kafeste tutmayın hayvanı, ayrı bir yerde tutun ona da yazık.

miss_fby
miss_fby

574

Kediler 1 tane de yavru doğurabilir, 8 tane de. Ortalama 4-5 tir. Kaç yavrusu olursa olsun 60-65 gün arası bir hamilelik süreci olur. Şu an hormonları değişiyor, kendisini anne olarak hissettiği için yanındaki yavruyla da ilgileniyor. Şimdilik bir sorun olmaz hem anne hem de yavru için. Ama doğum yaptığı zaman bu yavruyu uzaklaştırın bence, bebeklerin süt içmesine engel olmasın :) bu arada yavru kedi pek tatlıymış, umarım iyi bir ailesi olur..

Lorinloris
Lorinloris

4416

Kediler 4-6 arası yavru doğurur ama ne gariptir ki arkadaşımın kedisi 2 tane yavru doğurmuş. Ama büyük ihtimal 4 yavrusu olur

rubim
rubim

8299

cevabınız çok yararlı oldu çok teşekkürler

Fatosper
Fatosper

64

Merhaba benim de kedim var siyah dişi.Sokaktan kurtardigim başka bi erkek kediyle ciftlesmisti. Ben hamile mi acaba diye bekledim bir süre belirti yoktu. Bu sürede sokaktan bı yaralı yavru kedi kurtardım. Benim kızım onu evlat edindi.daha sonra memeleri büyümeye başladı. Geçen haftada karnını oksarken elime birşeyler geldi aha dedim hamile. Sizin kediniz doğurdu mu acaba? Dogurduysa kaç tane doğurdu? Yani 10 gün sonra doğurması lazım bu kızın ama karnı çok büyük değil. Sadece elime yumurta büyüklüğünde bir kese geliyor. Emin değilim.

sekerfare21
sekerfare21

115656

İlk hamileligiyse 4 taneden az dogurur buyuk ihtimalle. Benimki 3 tane dogurdu. İlklerde ortalama 2-4 arasi ama 1-8 arasi da olma ihtimali var elbette.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Ilk hamileliginde 9 tane doguran duymustum burda.

Minimesi
Minimesi

14601

Ortalama 4-6 arası ama Ankara Angora kırmadı diye bir şey yok zaten ankara ve Angora aynı kedi sadece yabancılar Angora diyor

Minimesi
Minimesi

14601

Bence kediniz smokin olabilir (BENCE)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 13795 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79932 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR