Kedim 8 Kattan Düştü

Gunesim
Gunesim

226 Puan

Arkadaşlar bundan 5 gün önce kedim 8 kattan asaga düştü biraz benimde hatam var düştüğü gün getiremedik hastane evde kavga oldu ertesi gün götürdü 2 gece kalacaktı hastanede 4 gün kaldı hergün aradim bana tam bilgi dahi verilmedi dün hastaneden aldım istahsiz olduğunu eger evde yemezse tekrardan getirmemizi söylediler geldiği gece yemedi birşey su içti sadece ve kustu ablam zorladı galiba mamaya sabah ellimle besledim az birşey zorla yedi öğlende az birşey zorla yedi ve daima uyuyor başına gelen varsa lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım durumuz çok iyi olmamasına rağmen elinden geleni yaptim yapmakta istiyorum ama ailemle kötü olacagim lütfen bana yardım edin.s

6 CEVAP

miss_fby
miss_fby

574

Öncelikle geçmiş olsun, lütfen bundan sonra daha dikkatli olun açık cam ve balkonlar konusunda. Allah tekrarını yaşatmasın.
Bu gibi vakalarda ilk iki günün çok önemli olduğu söyleniyor, iç kanama ihtimaline karşın. Çok şükür kediniz hassas dönemi atlatmış. Hastanede ne tür bir tedavi yapıldı bilmiyorum ama umarım gerekli tetkikler tamamlanmıştır. Muhtemelen kediniz şu an olayın şokundadır ve hala daha sarsıntı geçiriyor olabilir. Siz elinizden geldiğince ilgilenin onunla, susuz kalmamasına dikkat edin. En kısa sürede iyileşmesi dileyiyle..

Geçmiş olsun okurken içim sızladı :(

tugbagursoyy
tugbagursoyy

1277


  1. katı görünce benim içim sızladı valla lütfen dikkatli olun geçmiş olsun

tugbagursoyy
tugbagursoyy

1277


  1. kat*

KediKasik
KediKasik

844

Canı yandığı için birşey yemezler. Benim eski kedim Frank de ameliyat öncesi hiçbirşey yememişti. Ameliyat anında da ölmüştü :'(. Ona en sevdiği şeyleri verin mesela tavuk, tavuk suyu benim kedim acayip seviyor. Ona ekstra ilgi gösterin o uyurken onunla oynayın ip, lazer vs ile. Birsüre sonra yemek yemeye başlayacaktır.

ecemac
ecemac

611

Gerçekten çok geçmiş olsun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1313 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR