Çok Acilll Cevap Lütfenn !¡!

keremesen
keremesen

296 Puan

Bir köpek sahiplenmeyi düşünüyorum. Ancak daha önce komşumuzun köpeğini gezdirdiğimde diğer köpeklerle kavga ettiğini (veya oynadığını) görmüştüm. Köpeklerin bu şekilde başka bir köpekle kavga etmesi veya oynamasının bi sakıncası var mıdır ?¿? Detaylı bilgi verirseniz çok mutlu olurum.

6 CEVAP

Badems
Badems

12123

Sen once bi sahiplende, sokakta gordugu kopeklere kavga etmesine gelene kadar daha cok sey var

keremesen
keremesen

296

Zaten sahiplendim sayılır. Bugün yarın geliyo. Yardımcı olsaydınız sevinirdim.

KediKasik
KediKasik

844

Sokaktaki köpekler sizin köpeğinizi gördüğü an saldırır ve havlar. Sizin köpeğinizde aynı şekilde yapar. Sokaktaki köpekler sizin köpeğinizi yabancı olarak gördüğü için saldırabilir. Köpeklerin olduğu yollardan gitmezseniz bir sorun çıkacağını sanmam. Sokaktaki köpeklerden uzak tutun çünkü bit, pire gibi hastalıklar köpeğinize geçebilir. Ya da kavgaya tutuşup ayırması çok güç olabilir. Bit ve pire gibi hastalıklar kedilerde de var. Köpeğinize sokakta bir yemek vermenizi tavsiye etmem çünkü kediler genellikle köpeklerin yemeğini çalar. Gezdirdiğiniz köpek sokak köpeklerinin olduğu yerden çıktığı zaman saldırmayı bırakırlar ama takip edebilirler.

KediKasik
KediKasik

844

Birbirleriyle arkadaş olabilirler ama yinede sokak köpekleri ile yakınlaştırmanızı tavsiye etmem. Ama siz sokak köpeklerini istediğiniz gibi sevebilirsiniz çünkü hayvan hastalıkları insana geçmez

Tarcinn
Tarcinn

2701

Sokak köpeği sizin köpeğinizi gördüğü an saldıracak diye birşey yok. Onun bölgesine girerseniz; tabiiki merak edip havlayacaktır. Böyle bir durumla karşılaşırsanız sakin kalmanız lazım. Gergin olup köpeği çekiştirirseniz o da koruma içgüdüsüyle saldırabilir.

KediKasik
KediKasik

844

Genelde saldırırlar. Büyük köpekler sakin kalıp diğer köpeklere havlamaz belki ama küçük bir köpek telaşa kapılıp kaçmaya çalışabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1013 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR