Veterinerlik

tubanur
tubanur

120464 Puan

Merhaba. Üniversite için karar vermem ve program uygulamam gerekiyor. Fikir verirseniz çok sevinirim.
(Veterinerlik)
-Ankara Üniversitesi (İngilizce | 6 yıl)
-Ankara Üniversitesi (5 yıl)
-İstanbul Üniversitesi (5 yıl)



  • Bursa Uludağ Üniversitesi (5 yıl)

  • Aydın Adanan Menderes Üniversitesi (5 yıl)


!!başarı sırasına göre dizilmiştir

32 CEVAP

refia
refia

300

ÇOK KARARSIZ KALINMASI NORMAL BİR TERCİH LİSTESİ. FAKAT HEPSİDE İYİ BİR ÜNİVERSİTE. BEN SADECE KENDİ DÜŞÜNCEMİ SÖYLEYEYİM İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. BÖLÜMÜ KARAR VERMİŞSSİN. ŞEHİR OLARAK RAHAT YAŞAYABİLECEĞİN BİR ŞEHİR OLMALI. İSTANBUL ÜNİVERSİTE HEM DAHA ÇOK TERCİH EDİLEN BİR ÜNİVERSİTE. DÜŞÜNCELERİM BÖYLE :)

tugbagursoyy
tugbagursoyy

1277

Türkiyede çalışmayı düşünüyorsan sağlıkta ingilizce okumanın bir şey fark ettiğini düşünmüyorum açıkçası, benim şahsi fikrim. bir de uludağda veterinerlik okuyan iki arkadaşım da hiç memnun olmadıklarını söylüyorlar bir bursalı olarak uludağı seçmemeni öneriyorum :D Ankara ya da istanbul ikisi de köklü üniversiteler ben olsam ikisi arasında tercih yapardım

tugbagursoyy
tugbagursoyy

1277

Ve bölümün çok güzel, keşke ben de veterinerlik seçseydim diyorum hep

fatmatina
fatmatina

10460

İngilizce okuma konusunda tugbagursoyy ' a katılıyorum İngilizce okumanın size şöyle bir avantajı olur sadece malum Türkçe kaynak olarak pek fazla bilgiye ulaşılmıyor İngilizce okuyarak daha çok kaynağa ulaşırsınız akademik İngilizceyi öğrendiğiniz için ancak İngilizcesi iyi olan biri de bunu yapabilir özellikle İngilizce okumaya gerek yok diye düşünüyorum şehir meselesine gelirsek veterinerlik bölümünü pek bilmediğim için sadece şehir güzelliğine bakabilirim oda pek yararlı olmaz sizin için:)

Ankara üniversitesi veterinerlik ,hukuk ve mimarlık gibi bölümlerde gerçekten çok çok iyi eğitim veren bir kurumdur.Bence tercih bu yönde olabilir.

fatmatina
fatmatina

10460

İzmir'den Ankara'ya biraz zor olacaktır alışmak:)tabi şehri sevmekle alakalı doğrudur ama işte şans o kısmı:)eğer öyle bir düşünceniz varsa İstanbul veya Bursa düşünmelisiniz. Uludağ üniversitesinin eğitimi iyi diye duymuştum ama veterinerlik konusunda pek bir bilgim yok sizin yerinizde olsam Ankara'ya gitmektense İstanbul veya Bursa düşünürdüm bu ikisi arasında da İstanbul daha ağır basıyor doğal olarak:)

nildogcat
nildogcat

13724

Uludağ Üniversitesi.Hem kalite hem eğitim açısından.Bence kesinlikle Uludağ Üniversitesi.Ama tüne de senin kararın

nildogcat
nildogcat

13724

Ama yine senin kararın*

fatmatina
fatmatina

10460

Umarım güzel,mutlu olacağın ve en önemlisi mesleğinin hakkını verebileceğin bir yer olur;)

muratsiraci
muratsiraci

1518

Ege üniversitesine bakabilirsin

tubanur
tubanur

120464

Türkiye'de yanlış hatırlamıyorsam 19 ya da 21 tane veteriner fakültesi var ve İzmir'deki hiçbir üniversite bu fakülteye sahip değil. Genelde doğu bölgelerine açılmış. Ege Üniversitesi ve 9 Eylül de olmaması beni baya şaşırtmıştı.


Uludağ Üniversitesi'nde fakülte, hayvan hastanesi ve araştırma hastanesi olmak üzere veterinerlik için 3 bina var. İstanbul Üniversitesinde ise fakülte kötü durumdaymış.

muratsiraci
muratsiraci

1518

bir sürü bölüm var şuan olmamasi benide şaşirtti.

iirvaa
iirvaa

1984

Bende veterinerlik okumak istiyorum. Adnan menderesi düşünüyordum. Onun hakkında hiç yorum yapılmamış. Bilgisi olan varmi acaba

tubanur
tubanur

120464

Adnan Menderes Üniversitesi'nin fakülteleri yerleşkeden çok uzak. Üniversitenin kendiside öyle. Buda yol parası ve fazla efor sarf etmek demek oluyor. Eğitimi fena değil diye biliyorum. 5. sırada.


Puanınız yetiyorsa Ankara, İstanbul ya da Bursa'yı tercih etmelisiniz bence.
Ben Bursa Uludağ Üniversitesi'ne karar verdim. İmkanları ve pratik eğitimi çok çok iyi. Daha fazla uygulama yapma şansınız olacak. Kampüsün rahatlığından bahsetmiyorum bile.

emreztrkk37
emreztrkk37

4368

Kardeşim veteriner olmak istiyordu bu yüzden araştırmıştık biraz. Eğer yurtdışına gitmek (mesleğini orada yapmak) istemiyorsan ingilizce okuman gereksiz bence. İstanbul Üni. gayet iyi olabilir. Yok ingilizce istiyorum diyorsan Ankara yazarsın zaten

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 4909 Görüntüleme
  • 32 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79784 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR