Kapalı Kedi Tuvaleti

iirvaa
iirvaa

1984 Puan

Kapalı kedi tuvaletleri kokuyu önlüyor mu?

18 CEVAP

fatmatina
fatmatina

10460

Bende everclean less trail kullanıyorum ondan önce sanicat gül kokulu kullanıyordum evet sanicat bir çok markaya göre iyiydi ancak everclean miamisi nin dediği gibi biraz pahalı olmasına rağmen gerçekten kaliteli olduğunu düşündüğüm bir marka koku sorunu olmuyor topaklaşma da gayet iyi koku yapmaya başladığında kumun değiştirilmesi gerektiğini bariz anlıyorsunuz onun dışında hergün temizleyip 2 haftada bir de kumun tamamını değiştirirseniz zaten sıkıntı olmuyor.

mhtpyldz
mhtpyldz

104584

Kismen yani her gun temizlemeniz gerek gene kokmamasi icin :)

miamisi
miamisi

4417

Koku için kaliteli kumlar kullanmanızı öneririm. kapalı tuvaletlerde ucuz ve tozlu kullandığımız kumlar kedi kumu kazdıkça direkt ciğerlerine zarar veriyor aynı şekilde bazı kristal kumlarda da sıvı ile temas ettiğinde cıkardığı duman. kapalı tuvalettense genis ve açık tuvaletler tercihim.

patkam
patkam

115790

Yani açıktan daha iyi ama tamamen kokuyu yok etmiyor....Ama kaliteli mamalar kullanırsanız daha iyi

patkam
patkam

115790

Royal canin öneririm ama tuvalet konusunda biz veterinerden aldık

miamisi
miamisi

4417

biliyorum pahalı ama bir seferde olsa everclean multicrystal i deneyin derim ben . bazen indirimler oluyor. o zaman kapalı tuvalet ihtiyacınızı yeniden düşünürsünüz. küçücük oda hiçbir koku hissetmiyorum açık olmasına rağmen.

iirvaa
iirvaa

1984

Bu arada aslında eczacibasının pisi pisi kalın taneli kumunu da onerebilirim. Fiyat ve kullanislilik oranı çok iyi bilginiz olsun

fatmatina
fatmatina

10460

Teşekkürler kumunu değiştirmeye karar verdiğimde deneyebilirim şimdilik memnunum ve bende kapalı tuvalet kullanıyorum pet shoptan almıştım memnunum da ama keşke pet shoptan yüksek fiyata almayıp o paraya çok daha kaliteli bir şey alsaydım diye de düşündüm o yüzden size tavsiyem pet shoptakini direk almadan önce internette de küçük bir araştırma yapın benimki aceleye gelmişti kedimi sahiplendiğimde hiçbir şeyi yoktu her şeyi sıfırdan oradan almak zorunda kalmıştım acil olduğu için sonradan biraz araştırınca biraz uçuk bir fiyata aldığımı gördüm neyse sağlık olsun:) kum konusunda da kedimle aynı odayı aynı duşu paylaşıyoruz tuvaleti duşta duruyor benimde kullanım alanım olduğu için temiz olmasına özellikle dikkat ediyorum elimden geldiğince.havalandırma temizleme konusunda biraz titiz davranmalısınız yoksa hemen farkediliyor odanın havası.

fatmatina
fatmatina

10460

Odamda uygun bir yer olduğundan balkonu vs hiç düşünmedim birde aileyle yaşayınca evin tamamına hakim olamıyorsun ister istemez:)Kapalı tuvalet çeşitlerinden de benimki sıradan plastik üstünde yani tutacak kısmında uzun ince boşlukları var(ama Filtreli değil filtrelilerin çok işe yaramadığına dair yorumlar okumuştum ama bilemiyorum)onun dışında üstteki boşluk yeterli olmaz ve yavru olduğu için giremez diye kapısını söktüm ordan da hava alıyor girmesi de kolay oluyor benim uygulamalarım bu şekilde umarım faydası olur:)

karamrve
karamrve

2412

kapalı kedi tuvaleti bentonit kum ve her gün düzenli olarak temizleme :) ki kaka yaptığını farkettiğimde hemen alıyorum sorun olmuyor

fatmatina
fatmatina

10460

Rica ederim ne demek:)

iirvaa
iirvaa

1984

Eczacıbaşının kalın taneli kumunu kullaniyorum ve her gün temizliyorum. Mama olarak proplan junior yiyor. Önerdiğiniz bir marka veya ürün var mı kapalı tuvalet olarak?

iirvaa
iirvaa

1984

Everclean deneyecegim. Kapalı olmasını istememin başka bir sebebi etrafa kumları dağıtıyor olması. Bu konuda onerebileceginiz kullandığınız kapalı tuvalet var mi ?

iirvaa
iirvaa

1984

Benimde suan balkonumda duruyor fakat balkondan atlama veya düşme ihtimali beni çok korkuttu o yüzden artık içeri almalıyım bende banyoya veya kendi odama koymayı düşünüyorum. Umarım her gün temizledigim takdirde kokusu olmaz.

Baloglan
Baloglan

317

Kedinin balkondan atlama imkanı Varmı ki büyüdükçe ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1851 Görüntüleme
  • 18 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR