Kisirlastirdiktan Sonraki Bakim

mayakaya
mayakaya

169 Puan

Veteriner kedimin kisirlastirildiktan 12 gun sonra dikislerin alinacagini soyledi. Baya sıkı bir sargi vardi. Veterinerden cok korktugu icin kendim cikarmak istedim. 11. Gunun aksami sargiyi kestim. Veteriner 1 dikis demisti ancak en az 4 dikis var. Veterinere goturmeme gerek var mi yoksa kendi kendine yalayarak dusurur mu dikis iplerini?

2 CEVAP

ilanekle
ilanekle

8389

Kedileri bilmem ama yavru köpeğim karnını tellere geçirip yırtmıştı vetetiner dikiş atmıştı sonra kendiliğinden düştü son iki dikiş hiç düşmemişti sonra onların ucunda düğüm olduğunu gördüm dikkatlice kestim döğüm kısmını yavaş ve hafifçe ucunda çektim geldi elime bende attım. Siz isterseniz bir iki hafta bekleyin azalma varsa kendisi düşüyor demektir. Ama benim yaptığîm gibi dikişleri kesip çekmeyin çünkü kediniz ani bir hareket yaparsa yanlış yeri keserdiniz. Bizimki çok sakindi ve uyuyordu o sırada.

mayakaya
mayakaya

169

evet dikiş alma işini yapamam:) bayaaa huysuz benimki sargıyı kesene kadar kan ter içinde kaldım. o zaman bekleyim düşer elbet. teşekkürler cevap yazdığınız için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 779 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR