Maltese Evde Tek Kalabilir Mi??

Sryda
Sryda

173 Puan

Merhaba maltese terrier almak istiyorum ama bi sorum var ben okula gidiyorum annem evde olmadığı zamanlar 7-8 saat evde tek kalıcak çok uzun bi zaman olduğunu biliyorum ama yinede vazgeçmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım??

4 CEVAP

Yapraksena
Yapraksena

579

Birakilabir aa cok fazla ilgi isteyen bir cins oldugu icin uzulebilir ve aglayabilir fakat kakasini yapmasi icin disari cikmasi gerektiginden kopegin 7 8 saat evde tek kalmasi tuvaletini tutup catlamasina ve sonradan tuvaletini yaparken caninin yanmasina neden olabilir.

Sryda
Sryda

173

Peki ya tuvalet eğitimi falan varsa çünkü çiş pedine veya gazeteye alıştırmak istiyorum

nildogcat
nildogcat

13724

Sana çok fazla köpek bakmış biri olarak söylüyorum.Köpekler çok ilgi istiyor.Kedilerde elbet fakat köpekler daha farklı.Bence okulunu bitirdikten sonra daha uygun olur.Bekleyemem diyorsanda köpeği o kadar evde bırakıcaksan bahçeli bir ev daha uygun.Tabiki alıştırabilirsin tuvalet pedine vs.Fakat köpek bu 7-8 saat evde tek başına oturucak.Bence ciddi anlamda fazla.Bende köpekleri çok seviyorum evde 5'e yakın köpek besledim(apartmanda)Cidden olmuyor.Hem sahipleniceğin can üzülmesin.Hemde sen üzülme.

Sryda
Sryda

173

İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim annem çoğunlukla evde olucak ama yine de bu konuyu bi kez daha düşünmem lazım sanırım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1479 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR