Köpeğe Eziyet!

drugfordeath
drugfordeath

2092 Puan

Üst katımıza bi kaç ay önce bir kadın taşındı ve köpeği var. Fakat "hayvanseverimiz" yavruyu hiç dışarı çıkarmıyor, özellikle takip ettim. Köpek ağlıyor havlıyor kendini yerden yere vuruyor. Yanında havladığında sus diye bağırıyor. Ve bu durum benim canımı çok sıkıyor. Bir hafta önce gitti kadın köpek durmadan bağırıyor maması suyu var mı belli değil. Balkonu da açık bırakmış köpek her an atlayabilir. Size sorum bu kadını nereye şikayet etmeliyim? Ve edersem şikayet edenin kim olduğu biliniyor mu? Köpeği şu caninin yanından alsınlar..

2 CEVAP

ilanekle
ilanekle

8389

Öncelikle kadınla bir konuşmanı öneririm . Belki köpeğin daha aşıları bitmemiş olabilir ve dışarı çıkarmaya korkuyor olabilir.
Benim bildiğim kadarıyla şikayet edilen köpeği alıp uyutuyorlar. Kadın şikayet edilirmi bilmiyorum. Ama kötü bakım nedeniyle kadını şikayet edebilirsiniz. Çaktırmadan kadın ile sohbet edip bilgi alın eğer dışarı çıkarmamasının ve bağırmasının mantıklı bir nedeni yok ise bu konu hakkında bilgi verin eğer bu kadın sizi dinlemez hatta size kızarsa şikayet edin.

patkam
patkam

115790

ne acı bir durum üzüldüm :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1372 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR