Kedi Tuvaleti

iirvaa
iirvaa

1984 Puan

Koku sorununu minumuma indirecek, kumların etrafa saçılmayacağı kapalı bir tuvalet bakıyorum. Önerebileceğiniz kapalı tuvaletlerin linkini atabilir misiniz?

5 CEVAP

burtex
burtex

2320

bende kapalı tuvalet kullanıyorum ama etrafa saçılma sorununu gideremedim maalesef herhangi bir kapalı tuvalet alp önüne banyo paspası sermek bir nebze çözdü kokuyla ilgili olarak ben kokulu kum kullanıyorum tavsiye ederim.

hazalsenol
hazalsenol

10389

Kapalı ve filtreli tuvaleti öneririm. Kokulu kum kullandığınızda ise sorun minimuma iniyor. Bu siteden paspas almıştım kumların etrafa saçılması azaldı

Tarcinn
Tarcinn

2701

Eğer koku hakkında hassassanız kokulu kum alırken dikkat edin. Ben dikkatsiz davranıp sabun kokulu kum almıştım, faydasından çok zararı dokundu bana..

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

En güzel koku önleyici bence pudra kokulu kumlar. Hem karıştırınca çok güzel pudra kokuyo hemde zaten kedi o gün koku yapacak bişeyler yemediyse normal mamasıyla beslendiyse kakasının kokusunu da kapatıyo. Pudra kokulu kumdan ben çok memnunum.. Diğer portakal kokulular vs. Midemi bulandırmıştı. Pudrada bebeğin altını temizler gibi his veriyo :)

Queeninannesi
Queeninannesi

1353

Kumlar tuvaleti kapaklı da olsa maalesef dökülüyo çünki kedinin ayaklarına yapışıyo kum dışarı dökülüyo o yüzden. Koku problemi bende çok aşırı derece vardı kristal kum aldım normal kumun içine biraz döküyorum şu an geçti koku ve sık sık değiştirmelisin :/ :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 963 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR