Balık Almak?

yasiny
yasiny

518 Puan

Merhabalar,
Evde büyük bir akvaryum oluşturup balık beslemek istiyorum. Fakat daha önce hiç balık bakmadığımdan bakımı konusunda tereddütlerim var. Balık bakma zor mudur ? yada masraflı mıdır? kısaca yönlendirmenizi rica ediyorum.

2 CEVAP

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Elliye yakın sayıda balık bakıyorum ve hiçbir sıkıntım yok yalnızca akvaryumum büyük olduğu için temizlemek biraz zor.Yemlerini günde iki defa veriyorum akvaryum motorunun sağlıklı çalışıp çalışmadığını kontrol ediyorum geriye başka bir şey kalmıyor. Tabi onlarla konuşmaktan seyretmekten başka.. :) He birde yavrulamaları var. O da harika bir şey..

burtex
burtex

2320

kedilikizzz sende benim gibi bol hayvanlılardansın sanırım bence seçtiğin balıkla alakalı olarak zorluklar değişir benim evimde molly ve kılıç kuyruk var sanırım en rahat ırk onlar lapistesler de rahat fakat yavrulamada yavrularını yeme riski vardır japonlar sanırım en hassas ırk bir türlü öyle bir akvaryum kuramadım balık bakmak çook büyük zorlukları yoktur seçtiğin ırkın özelliklerine göre bir yaşam alanı yapıcaksın ışıklandırıcaksın akvaryum boyutuna göre motor tercihini yaparsın ve kedilikizzz söylediklerini dikkate alabilirsin sonrası sana kalmış en önemli tercih alacağın ırktır gerisi çok kolay dip not besleme konusunda dikkatli olmalısın genelde açlıktan değil aşırı yemekten ölürler onlarda doyma hissi yoktur hiç bıkmadan yemek yerler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1020 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79784 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR