Kedimin Hepatit B Olduğunu Öğrendim. Vasat Durumdayım. Bilgilerinizi Paylaşmanızı İstiyorum.

Therumeysa
Therumeysa

2294 Puan

Gözleri olmayan bir kedim var. Bu kasımda daha ilk yaşına giricek. Bugun gözleri çok kotu durumda oldugu icin veterinerine gittik. Adam sok oldu gorunce. Sarilik olmus dedi kontrollerini yapti bir tane bile normal kan degeri yok. Ilaca cevap vermezse sonu ölüm. Napicami bilmiyorum. Lutfen bilgisi olan yardim etsin. Bu nasil bir hastaliktir nasil daha iyi atlatilir ilaclarin etkisi ne kadar kuvvetlidir evdeki diger kedilere veya bizlere gecer mi. Ne biliyosaniz lutfen yardim edin. Ama emin olmadiginiz noktada emin olmadiginizi belirtin. Tesekkur ederim.


9 CEVAP

nebilimben
nebilimben

6387

Başınız sağolsun. Bu dünyalar güzeli canla geçirdiğiniz her gün onun için çok çok değerliydi eminim. Böyle bir deneyimi yaşamak hiç kolay değil. Çok üzüldüm fakat onun hayatında ne kadar büyük bir yerinizin olduğunu bilin. Eminim dili olsa size çok güzel şeyler söyleyecekti. Diğer kedileriniz için tüm önlemleri alıp, hasta olmalarına mahal vermemek gerektiğini düşünüyorum. Çok çok zor bi durum, umarım acınız güzel anılarınızla hafifler.

senakose
senakose

2262

Allah sifa versin.

BETS
BETS

787

düzenli kontrolleri yaptırıp tedavisini aksatmayacaksın yapabileceğin başka bi şey yok malesef..çok geçmiş olsun inşallah iyileşir paticik

Therumeysa
Therumeysa

2294

Bugun kasilmalari basladi ve haraket edemez halde sadece aci icinde sesler cikardi. Veterineri hemen getir dedi bi kac gun orda kalicak. Su bi kac gunu ya atlaticak ya guzelimi kaybedicem

senakose
senakose

2262

Çokda güzel bir kedi.

Therumeysa
Therumeysa

2294

Ve bugün onu kaybettim

Therumeysa
Therumeysa

2294

Ve bugün onu kaybettim

senakose
senakose

2262

Ne öldümü?!? Senin kadar bnde cok uzuldum suan . O kedinin öldugune inanamiyorum acayip uzuldum.Kendi dua ederkwn bu kediyede dua ediyordum .Allah rahmet eylesin!

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

:((((((((((

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2824 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80165 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR