Aşırı Havlama

ilanekle
ilanekle

8389 Puan

Merhaba,
Köpeğim çok havlıyor bunu neden yaptığını bilmiyorum . Bu aralar vakit ayıramadım. Ama onunla çok güzel ilgilenen biri var. Yürüyüşlere çıkıyor. Yemeği suyu önünde. 2 yıldır bakıyorum şimdiye kadar çıtı çıkmazdı. Neden bunu yapıyor komşular şikayet edecek diye çok korkuyorum . Ne yapmam lazım ? Sahibini daha az gören köpek böyle bir davranışta bulunurmu?
Ben dostumdan vazgeçmem onu ne yaparsa yapsın sokağa atmam birine vermem, fakat komşular şikayet ederde sokağa düşer diye korkuyorum .

4 CEVAP

ilanekle
ilanekle

8389

Bu arada biraz abartmış olabilirim öyle her saniye havlamıyor akşamları çok gündüzleri azar azar havlıyor.

ilanekle
ilanekle

8389

Sadece önümüzdeki 3 ay pek ilgilenemeyeceğim daha sonra eski yasantımıza geri döneceğiz ki zaten günde 1 buçuk saat oynatıyorum.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Kopekler nedensiz havlamazlar. Bir şey kesinlikle dikkatini çekiyordur. Bir ses,bir koku,yeni gelen şeyler. Araştırıp bulmanız ve çözüm bulmanız lazım.
Apartman konusunda ise ilk taşındığınızda yazılan yönetmelik geçerlidir. Sonra köpeğiniz havlıyor yönetmeliği değiştirseler bile ilki geçerlidir. Sanırsam belediye gelip ses yüksekliğine bakmak zorunda. Şikayetçi komşunun evinde ölçülür diye biliyorum. Yani kolay kolay kimse köpeğinizi attıramaz merak etmeyin

ilanekle
ilanekle

8389

Cok teşekkür ederim. Biraz deneme yanılma yapacağım bi şekilde ilgi süresini uzatacağım önce bakalım nedeni bumu oda değilse sıgır derisinden kemikler alacağım özellikle akşamları oyalansın diye . Apartmanımızda yönetmenlik yok neyseki çok şikayet duymadım ama bi hav duysalar öğrenmişler hemen kafalarını kaldırıp bakıyorlar .Korkumu azalttı yorumunuz .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1135 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR