Kaliteli Mama

ozgesahinn
ozgesahinn

108368 Puan

Arkadaşlar biz acana balıklıyı bitirdk şimdi tavuklu kullanıyoruz bundan sonra orijen dışında hangi mamaları önerebilirsiniz içeriği tam destekli olan fiyatı önemli değil kaliteli olsun daha dört buçuk aylık iyi beslensin istiyorum?

15 CEVAP

fatmatina
fatmatina

10460

Merhabalar ben en başından beri Royal Canin kullandım ilk 4-5 ay mother&babycat daha sonra ise Kitten yani şu an Royal Canin kitten kullanıyoruz gayet kaliteli ve güzel bir mama olduğunu düşünüyorum kedim de çok severek yiyor içeriği de güzel deneyebilirsiniz.Onun dışında benim de denemek istediğim ve kedim 1 yaşına geldiğinde geçmeyi düşündüğüm Hills İdeal Balance serisini deneyebilirsiniz çok güzel yorumlar okudum internette.Başka mamalar hakkında bir deneyimim yok:)Sadece happy cat denedik bir süre onu da hiç sevmedik kedim memnun değildi ondan:)

Badems
Badems

12123

Yavruyken Proplan kullandim, kisirlastiktan sonra Royal canin. Bi kac aydir N&D tavuklu az tahilli kisir kedi mamasi kullaniyorum gozle gorulur tuy dokulmesinde azalma var ve severek yiyor. Onceki mamalarda ek olarak vitaminde kullanmama ragmen tuy dokulmesini azaltamamistim, diskilari da bu mamaya oranla daha kotu kokuyordu.

fatmatina
fatmatina

10460

Badems N&D den bahsedince evet ben de kullandım 2kg bir paketi bitirecek kadar deneyimim oldu içerik olarak güzel kaliteli bir mama sadece benim kedim Royal canin kadar sevmedi sanırım karakter meselesi:)

GOKCEOZGUN
GOKCEOZGUN

1766

Hills öneririm

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Bence tahılsız mamaya devam edin. Önerilen mamalardan sadece N&D kalite ve içerik açısından Acana ya yakın. Brit Care 'in tahılsız olanı ve Hills İdeal Balance de kullanabilirsiniz. Hills in tek tahılsız maması yazdığım mama.
Ben N&D uzun sure kullandım. Her çeşitini severek yedi ve içeriği çok iyi bir mama. Ben düşük tahıllısını kullandım. N&D hakkında Kedili Bir Hayat bloğundaki yazıyı okumanızı öneririm. Şuan Acana Pasifica kullanıyorum. Nedeni ise N&D nin tavuksuz kısır kedi maması olmaması ve kedimin tavuğa alerjisi olması. Tabi bunun haricinde N&D den içerik olarak daha iyi olması da kullanma sebeplerimden biri

ozgesahinn
ozgesahinn

108368

Mama alacağım sıra internetten bi süre araştırma yaptım. Burada profesyonel olarak kullandığımız mamaların aslında başka yerlerde orta sınıf olduğunu duyduğumda tedirgin oldum. İlk kullandığım mama hills markaydı ondan sonra royal aldım onu daha çok sevdi ama içime sinmediler biraz daha araştırdım acana orijen n&d markalarının en iyi içeriklere sahip olduğunu gördüm sitelerden araştırdım olumsuz yorum çok az içerik analizi tabloları var yazılanın ötesini açıklayan ve gayet içime sinerek n&d tavuklu narlı mamayı aldım o sıra bi döküntüleei olmuştu mamadan olabilir diye acanaya geçtim şu an 4,5 aylık çokta yetişkin maması kullanmak istemiyorum yavru için de çok sınırlı ne alacağımı şaşırdım

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Acana tüm ırk ve yaştaki kediler içindir. Rahat bir şekilde kullanabilirsiniz ozgesahinn

Fistanisko
Fistanisko

67

Biz ilk kuru mamaya geçtiğimizde formix marka mama almıştık petshop sahibi öve öve bitirememişti kedim o mamayı yemek yerine aç kalmayı tercih etti aşırı zayıfladı daha sonra royal canin mother&baby aldık aşırı severek yiyor ve çok güzel kilo aldı tüy dökmede yaşamıyoruz nerdeyse çok memnunuz.

ozgesahinn
ozgesahinn

108368

Evet acanayı kısırlaştırana kadar kullanmayı düşünüyorum sonrasında sıkıtılar olabiliyormuş ama bu sırada değişik tatlar tatsın istiyorum içerik olarak tahılsız tam destekleyici bir mama arıyorum

hazalsenol
hazalsenol

10389

Royal canim kullanıyorum. Babyden kittene geçtik. Benim kedim de 4.5 aylık. Kitteni daha da fazla sevdi. Tüy sorunu yaşamıyorum

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Sanırım yanlış anlama oldu. Kedimi kısırlaştırana kadar N&D kullanıyordum. Fakat N&D nin tavuksuz kedi maması yok. Tahılsız,tavuksuz ve kısır kedilerin yiyebileceği tek mama olduğu için Acana kullanıyorum. Acana'nın böbrek sorunlarına yol açtığını düşünmüyorum. Böbrek sorunlarının başlıca nedeni hareketsizlik ve az su tüketimidir. Kedinizi kısırlaştırdıktan sonra hareket etmesini ve bol su içmesini sağlarsanız sorun olacağını sanmıyorum. Uzun süredir kısır kedileri için Acana kullanan ve hiç sorun yaşamayan tanıdıklarım var. Su pınarı kullanıyorlar,su tüketimini artırmak için. Ben de kullanıyorum. Kesinlikle daha sağlıklı ve su tüketimi artırıyor. Drinkwell markası. Tavsiye ederim

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

*tavuksuz kısır kedi maması

ozgesahinn
ozgesahinn

108368

Çok şükür kedimde su sorunu yok iştahı da yerinde ilerde de öyle olur umarım :) kısırlaştırmaya daha var iyi bi araştırma yaparm ama tecrüben ve bilgilendirmen için sağol :) bende acananın böbrek sorununa yol açtığını söyleyen görmedim hareket etmesi ve su içmesi kısırlaştıktan sonra çok önemli olacak dikkat edip bünyesinin ihtiyacı olan mamayı alacağım.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Benim kedimde Acana şuan değerlendirmeden geçti ve başarılı oldu. 2 kiloyu neredeyse tamamen bitirdik. Herhangi bir sorun çıkmadı. Çok da severek yiyor hâlâ. Umarım sizde kediniz için en iyi mamayı bulursunuz:)

kediaskim
kediaskim

3211

ben hills öneririm gerçekten çok iyi bir mama

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1944 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR