Sorunuz Var Mı

vethekmehmetkoc
vethekmehmetkoc

9389 Puan

Vet. Hekim

Merhaba arkadaşlar , sorularınız var ise 1 saat buradayım özel mesaj yazabilirsiniz veya bu başlıktan gönderirseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım

47 CEVAP

bu günde uyguluyabilirdin çok fark etmeyecekti sakarsena

kedini bulabildin mi öncelikle onu sorayım sondan başlıyorum cevaplamaya tırnakları uzun olduğu için kayıyor.entropion için fotoğraf atmanı rica edicem. çene kaynaması için ise yapacağım bir şey yok hekim arkadaşım yakından muayenesini yapmış teşhisi koymuş fotoğrafla anlamam mümkün değil

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Merhaba. Dişi kedim kızgınlığa girdi sanrm. Hiç sesi çıkmayan kedim sbaha kdr miyavlamaya çalıştı ve yerlerde yuvarlanıyo. Zaten 9aylık kadar oldu kedim. Şimdi ne yapmam gerekiyor ?

hazalsenol
hazalsenol

10389

Merhaba erkek kedim beş aylık. Kızgınlığa girmeden kısırlaştırmak istiyorum bilgi alabilir miyim?

Merhaba hazalsenol 6 -7 aylık iken bir muayene edip kısırlaştırmanın uygunluğu için bakabiliriz .

İyi geceler . veteriner neden 1 hafta sonra yapmanızı söyledi anlamadım. Pire dışkısı ve yumurtasıda olabilir o kedide siyah siyah görünen şeyler .Güzel yıkayıp yaparsanız daha etkili olur tabi yıkamanıza izin verirse bu işlemi yarın yapın kendine gelsin hayvancağız. pire insan gelmez sıcağı severler bizim vücud ısımızda çok fazla yaşamazlar

Sakarsena
Sakarsena

196

Çok teşekkür ederim. Benim yıkamama izin vermediği için anesteziden sonra veterinerde yıkattım. Kustu tekrar hala kendine gelmiş değil dış paraziti enjektörle bana verdiler yani onu yarın uygulayabilirmiyim?

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Merhaba, benim de sorularım olacaktı. Forumlarda var aslında." İran kedimde entropion başlangıcı olabilir mi?" başlıklı. Birde kedimin çenesi sola doğru eğri ve dişi çıkık. Ben ırksal sanıyordum fakat bu gün vet çenesinin yavruyken kırıldığını ve yanlış kaynadığını söyledi.Bir de siz baksanız. Fotoğrafını atsam anlayabilir misiniz?
Son olarak da parke zeminde koşunca ayakları kayıyor. Bunun nedeni pati altı türlerinin pembe kısımları örtecek kadar uzun olması mıdır? Yoksa tırnaklarının uzun olması mıdır?
Cevaplarsanız sevinirim

Merhaba kedikiz bu süreç 10-15 gün kadar sürebiliyor tabi kediden kediye göre değişiyor bu şekilde devam edecek poposuna ufak ufak vurabilirsiniz çok fazla rahatsız edici derece miyavlarsa rutinde bu tür vakalarda kullandığımız bir iğne var kızgınlık hormonunu baskılayan o şekilde 1 yıl rahat edebilirsiniz . eğer isterseniz kısırlaştırabiliriz.

Tamamdır çok güzel . takip edelim yine haberleşelim

Sakarsena
Sakarsena

196

İyi geceler. Kedime bugun anestezi yapıldı. Tüyleri traş edildi. İran ve dişi beyaz tüylerinde hemen belirdi pireler annem dış paraziti hemen yapmam için zorluyor. Veteriner bir hafta sonra yapmamı söyledi. Eve yada bize bulaşırmı bu gece yapmalımıyım dış paraziti?

royal canin kitten , hills ki,tten , proplan junior bunlara bir bak bunlar pahalı geliyorsa purina cat chow kitten, lavital kitten ,golosi kitten prochoice kitten bunlardan birine bakabilirsin

milodelisi
milodelisi

11213

Ayrıca kendi kedim içinde, proplan böbrek koruyucu somonlu kullanıyor. Schesir yaş mama kullanıyoruz. Her sabah bir tatlı çatalı ucu kadar, biraz kokusu geçsin diye. Gerekli vitamini proplanden alıyordur diye hiç vitamin takviyesi yapmadık ama hep vardı ama son zamanlarda bir çiçek toprak sevdası başladı. Geçen yıl orkidelerimizi kemirip 2-3 hafta ishal oldu. Az testlere götürmedik. Kedi çimi de diktim onun için, yüzüne bile bakmadı. Sizce vitamin takviyesine başlayımmı?

Badems
Badems

12123

Merhaba, benim bir sorunum var. Kedim dün sabah çişini damla damla yapmaya başladı. Yaklaşık 5-6 kere bu şekilde yaptı. Kakasını da birkaç kere de yaptı hepsini bir anda yapmadı. Kum değiştirmiştim topaklanmadığı için sevmediğini düşündüm eski kumuna döndüm koyar koymaz çişini ve kakasını tam yaptı. Bu sabah yine durum tekrarlandı. Veterinere götürdüm, iyice muayene etti hiçbir sorun olmadığını söyledi. Kumdan kaynaklanmış olabilir dedi ek bir kum kabı daha koyduk. Birkaç gün daha devam ederse sondayla tahlil yapıpı ne olup olmadığına bakarız dedi. Kedim dişi bu arada. Ne olabilir, herhangi br tavsiyeniz var mı?

Hekim arkadaşımın tavsiyesini dinleyebilirsiniz . mamasını ve su içme miktarını sormak istiyorum birde kedi kaç aylık ırkı nedir onarıda söylersen daha fazla yardımcı olurum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 4231 Görüntüleme
  • 47 Cevap
  • 8 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80104 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR