Kuyruğu Kesilen Kedi

patkam
patkam

115790 Puan

arkadaşlar merhaba bizim mahallede baktığımız siyah renkli bir kedi var afedersiniz ama gerizekalının birisi zavallı kedinin kuyruğunu kesmiş (ne zaman yaptı bilmiyorum) sizce kuyruğunun kesik olması ona ne gibi zararlar verir? ve ayrıca insanlara neden hala sempatik davranıyor olabilir?

3 CEVAP

Badems
Badems

12123

Zavallim insanlar kadar karaktersiz ve vicdan yoksunu olmadigi icin hala guveniyor demek ki. Keske biri sahiplense, benim baktigim kedilerden birinin de kuyrugu yok herhangi bir sorunu yok fakat iltihaplanmamasi lazim oranin.

patkam
patkam

115790

çok üzülüyorum ben onu sahiplenmek isterdim ama evimde 2 kedi var ve bahçemde olmadığı için maalesef sahiplenemiyorum :( görseniz birde nasıl sempatik :(

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Bence denge sorunu olabilir. Özellikle yüksek yerlerde yürürken. Birde kedinin ne hissettiğini anlamanın en iyi yollarından biri kuyruk hareketleri olduğu için belki bu sorun olabilir.
Kediciğin bence insanlara olan inancı ve sevgisi kurumadan sahiplendirin. Nasıl insancılsa sokakta yaşadığı halde onu tutmalarına ve zarar vermelerine ses çıkarmamış. Çok üzücü gerçekten. Umarım iyi olur. Sahiplendirme için buraya ve haysev ,haytap gibi yerlere ilan aşabilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 9104 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR