Kısırlaştırmak İçin Veteriner

kedilikizzz
kedilikizzz

114984 Puan

Merhabalar. Kedim dişi ve kızgınlık döneminde. Bu durumu atlattıktan sonra acilen kısırlaştırmak istiyorum. Smokin bir kediye sahibim. Avcılar, Beylikdüzü, Büyükçekmece semtlerinde ya da civarlarında güvenilir ve uygun bir veteriner önerir misiniz ? Belediyeler yapıyor mu acaba ? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar..

14 CEVAP

Badems
Badems

12123

Ay evet benim dediğimin yerin adı da Akvet :))

Badems
Badems

12123

Kedinizi veterinerde tutmayın bence, çok gereksiz bir şey bu. Sabah 10'da kedimi bıraktım testleri vs yapıldı 1 gibi veterinerim beni aradı kısırlaştırdık çok iyi geçti, değerleri de normal şu an uyur uyanık dedi. Akşam 5'te de gidip aldım. Narkozun etkisini atamamıştı tabii, yürüyemiyordu resmen yalpalıyordu sürekli. Sonra kusarak attı narkozu. O halde bile benim kucağımda uyudu sabaha kadar, bir kere inmedi. Her yere pedlerden serdim altına kaçırır diye. Yüksek yerlerin altına yastıklar dizdim düşerse acımasın bir yeri diye, çıkmak istiyordu ama çıkamıyordu çünkü haliyle. Ertesi gün hoplayıp zıplamaya başlamıştı bile. Sabah uyandığımda veterinerin verdiği konserve mamasını verdim, öğleden sonra antibiyotik iğnesi vuruldu. 2 gün sonra tekrar vuruldu. Dikişleriyle baya oynadı aklım çıkmıştı ama veteriner öyle içten ve dıştan sağlam dikişler atmıştı ki, ne kadar çektiyse de koparamadı. 1 hafta sonra da kendiliğinden düştü dikiş ipi :) İz dahi olmadı. Boyunluğa karşıyım, hayvanı daha da huysuzlaştırıyor. Veterinerim de önermemişti zaten. Orada kalması da tamamen strese sokacaktır onu, veteriner teklif etseydi de bırakmazdım. Narkozlu acı çeken haliyle bile hala benimle uyumak isteyen, yarı uyanık haliyle kucağımda uyumak isteyen bi canlıyı kafeste bırakamazdım. Tabii ki tercih sizin, ben fikirlerimi söyledim :)

Queeninannesi
Queeninannesi

1353

Fatih belediyesi hayvan hastanesi yapıyor ben orda yaptırmayı düşünüyorum fiyatları da uygun

Badems
Badems

12123

Sanirim beylikduzunde bir veteriner var surekli hayvanseverlerin disarida gorup tedavi icin goturdugu, her defasinda da cok ilgili oldugunu soyluyorlar. Bakip bulmaya calisacagim. Bu arada ben kisirlastirmadan once kan degerlerine de baktirmistim siz de baktirin bu vesileyle ne var ne yok ogrenirsiniz.

Nayeli
Nayeli

2785

Ben Beylükdüzünde Akvete gidiyorum. Gizem hanım ile görüşebilirisin..Ücretler sanırım biraz yüksek, ama bugüne kadar ilgisizlik veya yanlış tedavi hiç uygulanmadı. ben de hem dişi hem de erkek kedimi karşılaştıracağım. Ama orayı düşünmüyor olmamın sebebi, ben iş yerindeyken aklım onda kalır. İş yerine yakın bir yer seçeceğim sanırım, molada gider görürüm diye...özellikle dişi bir kaç gün kalmak zorunda kalırsa diye.

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Bekliyorum badems teşekkür ederim. Mehmet Bey siz Beykozdasınız dolayısıyla çok uzak. Nayeli bende akvete gidiyorum bizimde veterinerimiz orası :) kesinlikle çok memnunum. tek sıkıntı öğrenci olmam şuan bi gelirimin olmaması bu yüzden daha uygun bi yer bakıyorum bakalım inşallah bulurum teşekkür ederim :)

Badems
Badems

12123

Ne demek rica ederim, o zaman geldiğinde de seve seve yardımcı olurum :)

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Yarın hemen numarasını bulup arayacağım teşekkür ederim..

sizin kedinizin öyle kan değerlerinde bir problem var ise öncelikle hemogram ve biyokimya kan değerlerine bakılıp herşey yolunda ise o şekilde kısırlaştırmak uygun olacaktır. tabi önceli kan değer tablosunuda yanınızda getirirseniz bizim içinde iş kolaylaşır

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Yaaa çok teşekkür ederim badems bütün tavsiyelerini dikkatle okudum ona göre yol alıcam :) bende kesinlikle orada bırakmak istemiyorum. Hastalandığında bırakmam gerektiği halde 5 gün gittim geldim böyle durumlarda daha çok sevgi ve hiç yanından ayırmamak gerekiyor bencede. En iyi tedavi yöntemi bu :) çok teşekkürler. Bi sorunumuz olursa yine tavsiye bekliyorumm :)

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Çok teşekkürler :))

Nayeli
Nayeli

2785

badems seninki de mi dişiydi?

Nayeli
Nayeli

2785

badems seninki de mi dişiydi?

Badems
Badems

12123

Evet dişi kedim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1263 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR